Lunch menu

Monday, December 2

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ostgratinerad hokifilé med citroncreme
    och grönsaksbulgur
  • Gård: Tomatöverbakad kycklingfilé
    med oreganosås och råstekt potatis
  • Äng: Gratinerad broccoli med sotad selleri
    morot och grönsaksbulgur
  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • Veg: lasagne med tomat- & ruccolasallad
  • Äppelciderbräserad svensk fläskkarré
    med skysås, serveras med äppelmos & ugnsrostad potatis eller kokt potatis
  • Indisk: chicken curry
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk
    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med stekt lök & kantrellsås
    samt inlagd gurka & lingon
  • Stekt panerad spättafilé
    med dansk remouladsås
  • Grönsaksbiff med stekt lök & kantarellsås
    samt inlagd gurka & lingon
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: med fläskfilé & bacon
    i krämig ostsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Gulaschgryta med vitlöksyoghurt
    och slungad amandine
  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto
    och balsamicosky
  • Veckans under ytan: Bouillabaisse
    med aioli och krutonger
  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney
    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Nötköttsgryta med ris
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och kall dillcréme

Scandic Väst

  • Plommonspäckad karré serveras gräddsås
    & äppelmos
  • Smörstekt gös serveras med limekräm
  • Rödbetsbiffar med aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Ugnsgratinerad falukorv med potatismos
    och senapscreme
  • Panerad rödspätta med skagensås
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar
    med bön- och linsröra
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Chorizogryta, paprika
    champinjoner, ris
  • Kycklingteriyaki, risnudlar
    savoykål, sesamfrön
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche
  • Vegetarisk – Spetskål, rostad morot
    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Ugnstekt fläskfile serveras med stekt potatis
    samt gorgonzola sås
  • Panerad spätta serveras med kokt potatis
    samt Dansk remouladsås
Monday, December 2