Lunch menu

Tuesday, December 3

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad flundrafilé på lökfräst spenat
    kaprissås och örtpotatis
  • Gård: Chipotlegratinerad färsbiff med basilikasky
    och ugnsrostad potatis
  • Äng: Halstrad zucchini med lökfräst spenat
    paprika samt örtpotatis
  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Spaghetti med kyckling, färska champinjoner
    bacon & vitlök
  • Indisk: chicken curry
  • Vegan: green gram curry
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorsk med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Fetagratinerad laxfilé med örtcreme
    & grilltomat
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling med svart peppar, lime
    & färsk röd chili
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingfile med ratatouille och rostad potatis
    samt basilikaaioli
  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto
    och balsamicosky
  • Veckans under ytan: Bouillabaisse
    med aioli och krutonger
  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney
    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Husets ostfyllda biffar med potatismos
    och gräddsås
  • Stekt benfri kycklinglårfilé med stekt potatis
    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Grillad kyckling serveras
    med currysås
  • Ugnsbakad långa serveras
    med paprikasås
  • Vegetarisk pytt i panna

P2 Restaurang & Catering

  • Fläskfilégryta med ris
  • Gravad lax med dillstuvad potatis
    och senapssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar
    med bön- och linsröra
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sej, gubbröra
    citron, råstekt potatis
  • Oxjärpar, rosépepparsås
    pressgurka, kokt potati
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche
  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot
    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Raggmunk serveras med stekt fläsk
    samt lingon
  • Stekt koljafile i smör serveras med kokt potatis
    samt dill majonäs sås
Tuesday, December 3