Lunch menu

Wednesday, December 4

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med sidfläsk, vitvinssås
    och stompad potatis
  • Gård: Texas chili på nötkött med majscreme
    nachos och rispilaff
  • Äng: Vegetarisk chili på quorn med majscreme
    nachos och rispilaff
  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk, svartpeppar
    och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås, inlagd gurka
    & lingon, serveras med kokt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: kolhapur chicken
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans Låda med fläsknoisette, potatismos
    samt bacon-& rödvinssås
  • Fisk-& skaldjursgryta med vitlök
    & vitt vin samt ris & aioli
  • Veg: Ostpanerad quorn med potatismos
    & grönsaksfräs
  • Wok: Kyckling med vattenkastanj, vitlök & lök
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjortfärsbiffar med gräddstuvad kål
    och svartvinbärssky samt potatispure
  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto
    och balsamicosky
  • Veckans under ytan: Bouillabaisse
    med aioli och krutonger
  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney
    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Panerad sejfilé med ugnstekt potatis
    och remouladsås
  • Baconlindad kycklingfilé med klyftpotatis
    och paprikasås

Scandic Väst

  • Klassisk Boeuf bourguignon
  • Panerad spätta serveras
    med dansk remouladsås
  • Kikärtsbiffar med tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med köttfärssås, parmesan
    och ruccola
  • Ugnsbakad lax med kall sesamsky
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kroppkakor med skirat smör
    och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar
    med bön- och linsröra
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fetaostgratinerad fisk & skaldjurslasagne
    med spenat
  • Fläsklägg, rotmos, senapsvelouté
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche
  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot
    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Köttfärslåda serveras
    med kokt potatis samt lingonsylt
  • Bacon lindad kycklingfile serveras
    med stekt potatis samt bearnaisesås
Wednesday, December 4