Lunch menu

Thursday, December 5

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Bohuslänsk fiskgryta med räkor
    citronaioli och vitlökskrutonger
  • Gård: Viltfärsbiff med gräddkokta kantareller
    lingon samt potatispuré
  • Äng: Osso bucco på palsternacka
    och aubergine serveras med potatispuré
  • Pasta: Pasta Carbonara med sidfläsk
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Fisk- & skaldjurssoppa med smak av saffran

    & toppad med gremolata-aioli, samt
kladdkaka med vispgrädde
  • Honungsglacerad kycklingfilé med coleslaw
    serveras med ugnsrostad klyftpotatis
  • Indisk: kolhapur chicken
  • Vegan: chenna masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavsspätta
    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Potatis-& purjolökssoppa
    samt pannkakor med sylt & grädde
  • Mozzarella-& basilikagratinerad kycklingfilé
    med potatisgratäng & pepparsås
  • Veg: Mozzarella-& basilikagratinerad
    spetskål med potatisgratäng & pepparsås
  • Wok: Fläskfilé med green curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad oxfilé, portabellosvamp
    & svart peppar i gorgonzolasås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med rostade betor
    och kryddpepparsky samt slungad potatis
  • Veckans kött: Majskyckling med svamprisotto
    och balsamicosky
  • Veckans under ytan: Bouillabaisse
    med aioli och krutonger
  • Veckans vegetariska: Halloumi med äppelchutney
    och rostade grönsaker

La Fontana

  • Specialbuffé:
    Oxfilé med potatisgratäng och rödvinsås

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras
    med gräddsås & lingo
  • Ugnstek torsk serveras med dillsås
  • Wokade nudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Ärtsoppa med fläsk
    pannkakor med sylt och grädde
  • Kycklingfilé med rosépepparsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Vegetariska potatis- och grönsaksplättar
    med bön- och linsröra
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, lingon, brynt smör
    potatis puré
  • Kalops på vildsvin, inlagda rödbetor
    kokt potatis
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    hamburgerdressing, cheddar, saltgurka, gul lök, senap, pommes, brioche
  • Vegetarisk: Spetskål, rostad morot
    mandelsmör, kålbuljong

Pinoccio

  • Gulaschsoppa
  • Kryddjärpar serveras med rosmarin
    marinerad potatis samt champinjonsås
Thursday, December 5