Lunch menu

Tuesday, January 14

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torsk med sparris- och
    örtcreme samt ruccolapotatis
  • Gård: Grillad fläskkarré med BBQ-sky
    chilibearnaise och klyftpotatis
  • Äng: Rostade rödbetor med feta
    solroskärnor, honung samt sparriscreme
  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Krämig biffpasta med färska champinjoner
    dijonsenap, vitlök & rosmarin
  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: green beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: stekt panerad stillahavsspättafilé
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Hjortfärsmedaljong med timjanfräst potatis
    svampsås & rårörda lingon
  • Fiskgryta av lax & räkor med vitt vin, vitlök
    & grädde
  • Veg: Tortellinigratäng
    med kvibille ädel, valnötter & spenat
  • Wok: Fläskfilé fräst med jordsnötssås
  • Pasta: Tortellinigratäng med strimlad skinka
    spenat & kvibille ädel
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Baconlindad köttfärslimpa med
    tomatgräddsås och risonisallad med grillade grönsaker
  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
    "puttanesca" tomat lök kapris oliver
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Hustes köttbullar med potatismos,gräddsås
    och lingonsyl
  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och dillcreme

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Pannbiff med lök och skysås
  • Kräftströmming med potatismos
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne
    med fetaostcreme
  • Varmrökt lax med kall dill-
    och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kapkummel, ört- & potatisstomp
    parmesandressing, bönor
  • Raggmunk, stekt fläsk, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes
  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad
    salsaromesco

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk
    samt rårörda lingon
  • kyckling-pastagratäng
Tuesday, January 14