Lunch menu

Wednesday, January 15

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt dillpanerad strömming
    med skirat smör, citron och potatispuré
  • Gård: Chorizo, salsiccia och bratwurst
    med gräddstuvad potatis och rödlök
  • Äng: Grönsaksfylld paprika med rostad
    rödlök och potatispuré
  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Viltfärsbiff (hjort, älg, ren, fläsk) med
    rårörda lingon & enbärssås, serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis
  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)
    med tomatsås, serveras med ris
  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad stillahavstorskfilé
    med västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla, nachos
    & guaqemole
  • Kålpudding med gräddsås
    & rårörda lingon
  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla
    nachos & guaqemole
  • Wok: Entrecôte med strimlad lök
    bambuskott & färska champinjoner
  • Pasta: med strimlad oxfilé, konjak
    svart peppar & grädde
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Parmesan och pankostekt kyckling
    med timjansbakade betor och rostad vitlökssky
  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
    "puttanesca" tomat lök kapris oliver
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Kycklingspett med stekt potatis och aioli
  • Fläskschnitzel med klyft potatis
    och champinjonsås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Pytt i panna med stekt ägg
    och rödbetor
  • Panerad kolja med kall äpple-, rödlök-
    och pepparrotssås
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne
    med fetaostcreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Flundra Grenoble, kapris, rödbeta,
    brynt smör, stekt lök
  • Pannbiff, gräddsås, karamelliserad lök
    saltgurka, kokt potatis
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes
  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad
    salsaromesco

Pinoccio

  • Slottstek på fransyska serveras
    med stekt potatis och rosé pepparsås
  • Smörstekt kolja filé med kokt potatis
    och samt curry färska räkor
Wednesday, January 15