Lunch menu

Thursday, January 16

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjonfylld spättafilé
    med lime- och svartpepparsky samt örtpotatis
  • Gård: Texas chili med guacamole, nachos
    och rispilaff
  • Äng: Vårrulle sweet´n´sour med soya
    och jasminris
  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde
    svartpeppar och grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Kyckling-fajitas (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad
    med creme fraiche, samt äppelpaj med vaniljsås
  • Ugnsgrillad laxfilé med kall romsås
    serveras med fänkålsallad & kokt potatis
  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Champinjonsoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Högrevsgryta med kantareller
    gelé, inlagd gurka & ris
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad
    eller Soppa & pannkakor
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Hjort och vildsvinspannbiff med gräddkokt
    savoykål och äppelsky samt potatispure
  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
    "puttanesca" tomat lök kapris oliver
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • Kalvytterfilé med stekt potatis
    och bearnaisesås
  • Grekiska biffar med Grekisk sallad
    och tzatziki

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Skaldjurssoppa med creme fraiche
    och vårlök samt chokladkaka med grädde
  • Gårdskyckling med rostad potatis
    och blomkål samt ramslöksmajo
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne
    med fetaostcreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta, mejram, saffran
    grädde, vitlökskrutonger
  • Blodpudding, knaperstekt fläsk, lingon
  • Burgare: entrecotekappa/Bringa/Högrev
    cheddarost, surdegsbröd, silverlök, senap, srirachamajonnäs, pommes
  • Vegetarisk: Getostfalafel, gemsallad
    salsaromesco

Pinoccio

  • fetaostfyllda färsbiffar serveras med
    potatis samt kryddad tomatsås
  • Fiskgratäng med färska skaldjur
Thursday, January 16