Lunch menu

Friday, January 17

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fisk- och grönsaksgryta med limeaioli
    krutonger och kräftstjärtar
  • Gård: Mixed grill (fläskfilé, kyckling, korv)
    med tzatziki och potatishalva
  • Äng: Stekt kryddig morotsbiff med tzatziki
    och potatishalva
  • Pasta: Pasta Carbonara med grädde
    svartpeppar och grana padano
  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Black angus-hamburgare
    med klyftpotatis & tillbehörsbuffé
  • Veg: krispig halloumi-burgare
  • Ugnsgrillad laxfilé med kall romsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chicken nirali
  • Vegan: mixed beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev m pommes
    coleslawsallad, tryffelaioli & BBQ-sås
  • Vaggeryds Isterband med persiljestuvad
    potatis & rödbetor
  • Veg: Rödbetsbiff med chevre
    samt pommes, coleslaw, tryffelaioli & örtsås
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja
    färsk röd chili & vitlök
  • Pasta: med räkor & kräftstjärtar
    i dillsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med rostade rotfrukter
    och bearnaise samt rösvinssky
  • Veckans kött: Gotländsk tryffelkorv
    med confiterad fläsksida, potatis och selleripure samt lagerbladssky
  • Veckans under ytan: Ugnsbakad flundrafile
    "puttanesca" tomat lök kapris oliver
  • Veckans vegetariska: Ost och spenatfylld
    pasta med gröna ärtor, babyspenat och vitlöksgräddsås

La Fontana

  • SPECIALBUFFÉ
  • Ryggbiff med stekt potatis
    och harissasås
  • Falafelbuffé med färska grönsaker
    och vitlöksås
  • Fish&chips med klyftpotatis
    och hollandaisesås

Scandic Väst

  • Lunchstängt

P2 Restaurang & Catering

  • Gräddstuvad viltskav med smålök, bacon
    champinjoner, potatismos och lingon
  • Vegetarisk spenat- och svamplasagne
    med fetaostcreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med ägg och syrad rödlök
  • Kycklingsallad med knaprigt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Kokt torsk, ägg63, potatispuré
    pepparrot, krasse
  • Fläskschnitzel, stekt potatis, kapris
    & sardellsmör, rödvinssås

Pinoccio

  • Entrecote serveras med rödvinssås
    och bearnaisesås
  • Ugnsbakad lax serveras med hummersås
Friday, January 17