Lunch menu

Thursday, January 23

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fiskgryta med potatis, vitt vin, grädde
    och stjärnanis samt citrus
  • Gård: Nattbakad porterstek på högrev
    med gräddsky, gelé och ugnspotatis
  • Äng: Fetaost- och broccolipaj
    med basilikakeso
  • Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé
    och gräddkokta champinjoner

Restaurang Chili & Lime

  • Taco-tallrik (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • Grillad kycklingfilé med dragonsås
    serveras med ris
  • Indisk: chettinadu chicken curr
  • Vegan: green beans masala
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad koljafilé med dill-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor
    med sylt & grädde
  • Grekisk färsbiff med tzatziki, balsamicosky
    & grekisk sallad
  • Veg: Broccolibiff med tzatziki
    & grekisk sallad
  • Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & färsk
    röd chili
  • Pasta: med oxfilé & basilika i het tomatsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevschili med bönsalsa avocadocreme
    och vitlöksbröd
  • Veckans kött: Entrecote med brynta haricot
    verts, rostad potatis och kryddig tomatsky
  • Veckans under ytan: Fish & Chips
  • Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete
    med rostad blomkål och vitlöksyoghurt

La Fontana

  • Ryggbiff med stekt potatis
    och rödvinsås
  • Panerad flundrafilé med kokt potatis
    och remouladsås
  • Shishkebab på spett med ugnrostade
    grönsaker, kall yoghurtsås

Scandic Väst

  • Pulled pork serveras med salt gurka
    BBQ-sås & pickad rödlök
  • Färskost bakad sej serveras med vitvinssås
  • Wokade glasnudlar

P2 Restaurang & Catering

  • Färskostfylld kyckling med örtpotatismos
    och srirachamajo
  • Pasta med varmrökt lax, dill, citron
    och vårlök
  • Morotsbiff med chili och ingefära
    samt matvetesallad
  • Oxkind ”Bourguignon” med bacon
    champinjoner, lök och potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
  • Räksallad med syrad lök och ägg
  • Kycklingsallad med bacon och parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Rimmad torsk, rödvinssås, rökt sidfläsk
    haricots verts- & karpissallad
  • Wallenbergare, ärtor, rårörda lingon
    potatis puré & brynt smör
  • Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
    ”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes
  • Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar
    stekt kungsmussling, körvelmajonnäs

Pinoccio

  • Torskrygg med kallsås
  • Köttfärslimpa serveras med kokt potatis
    och inlagd gurka
Thursday, January 23