Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Thursday, January 23
Brödernas kök
Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
bulgur och tomatsallad
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Fiskgryta med potatis, vitt vin, grädde
och stjärnanis samt citrus
Gård: Nattbakad porterstek på högrev
med gräddsky, gelé och ugnspotatis
Äng: Fetaost- och broccolipaj
med basilikakeso
Pasta: Fusilli tricolore med chilistekt kycklingfilé
och gräddkokta champinjoner
Restaurang Chili & Lime
Taco-tallrik (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
Grillad kycklingfilé med dragonsås
serveras med ris
Indisk: chettinadu chicken curr
Vegan: green beans masala
Asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad koljafilé med dill-majonnäs
serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker
med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa/Gulaschsoppa samt pannkakor
med sylt & grädde
Grekisk färsbiff med tzatziki, balsamicosky
& grekisk sallad
Veg: Broccolibiff med tzatziki
& grekisk sallad
Wok: Fläskfilé fräst i sesamolja & färsk
röd chili
Pasta: med oxfilé & basilika i het tomatsås
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Högrevschili med bönsalsa avocadocreme
och vitlöksbröd
Veckans kött: Entrecote med brynta haricot
verts, rostad potatis och kryddig tomatsky
Veckans under ytan: Fish & Chips
Veckans vegetariska: Tabbouli på matvete
med rostad blomkål och vitlöksyoghurt
La Fontana
Ryggbiff med stekt potatis
och rödvinsås
Panerad flundrafilé med kokt potatis
och remouladsås
Shishkebab på spett med ugnrostade
grönsaker, kall yoghurtsås
Scandic Väst
Pulled pork serveras med salt gurka
BBQ-sås & pickad rödlök
Färskost bakad sej serveras med vitvinssås
Wokade glasnudlar
P2 Restaurang & Catering
Färskostfylld kyckling med örtpotatismos
och srirachamajo
Pasta med varmrökt lax, dill, citron
och vårlök
Morotsbiff med chili och ingefära
samt matvetesallad
Oxkind ”Bourguignon” med bacon
champinjoner, lök och potatismos
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
Räksallad med syrad lök och ägg
Kycklingsallad med bacon och parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Rimmad torsk, rödvinssås, rökt sidfläsk
haricots verts- & karpissallad
Wallenbergare, ärtor, rårörda lingon
potatis puré & brynt smör
Hamburgare: Entrecotekappa/Bringa/Högrev
”BBQ glaserad”, brioche, coleslaw, ädelost, pommes
Vegetarisk: Potatis- & citronkrokett, tångkaviar
stekt kungsmussling, körvelmajonnäs
Pinoccio
Torskrygg med kallsås
Köttfärslimpa serveras med kokt potatis
och inlagd gurka
Thursday, January 23