Lunch menu

Tuesday, February 11

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hällefilé på örtsauterade
    grönsaker, saffransris och limeaioli
  • Gård: Fransk färsbiff med potatis- och rotsakspytt
    samt grönpeppargräddsky
  • Äng: Vegetarisk chili serveras
    med saffransris och limeyoghurt
  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & lingon
  • Stekt fläsk med löksås
    & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kycklingfilé
    & krämig paprikasås
  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: mattar palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling
    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé
    med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Wallenbergare med potatismos, gräddsås
    ärtor & rårörda lingon
  • Laxfilé med ört-& pankosmul
    samt dill-& romsås, grönsaksfräs
  • Veg: Chevregratinerad grönsaksbiff
    med potatismos & ärtor
  • Wok: Kyckling med sweet chili
    ingefära & mango
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Färsbiff med bakade betor och örtgräddsås
    samt stompad potatis
  • Veckans kött: Viltwallenbergare
    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel
    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Köttfärslimpa med gräddsås
    och potatismos
  • Rödvinsbrässerad högrev
    med stekt potatis
  • Panerad rödspätta med kokt potatis
    och remouladsås

Scandic Väst

  • Klassisk kålpudding serveras
    med gräddsås & pressgurka
  • Stekt strömming serveras
    med lingon & skirat smör
  • Vegetarisk taco paj

P2 Restaurang & Catering

  • Kycklingwok med ris och chilimajo
  • Lammfärsbiff med chevrecreme
  • Gnocchi med svamp, parmesan och ruccola
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Sejrygg med skinn, chorizomajonnäs
    morotscrudité
  • Kålpudding, lingon, kokt potatis
    gräddsås
  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Biffstroganoff med chorizo serveras
    med creme fräche samt ris
  • Panerad sejfile serveras med kokt potatis
    och gräslök sås
Tuesday, February 11