Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Tuesday, February 11
Brödernas kök
Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Ångad hällefilé på örtsauterade
grönsaker, saffransris och limeaioli
Gård: Fransk färsbiff med potatis- och rotsakspytt
samt grönpeppargräddsky
Äng: Vegetarisk chili serveras
med saffransris och limeyoghurt
Pasta: Pasta Bolognese på lamm
och rosmarin samt grana padano
Restaurang Chili & Lime
Raggmunk med stekt fläsk
& lingon
Stekt fläsk med löksås
& kokt potatis
Tagliatelle med strimlad kycklingfilé
& krämig paprikasås
Indisk: chicken do pyasa
Vegan: mattar palak
Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling
citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
Asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad kapkummelfilé
med skagensås, serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker
med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Wallenbergare med potatismos, gräddsås
ärtor & rårörda lingon
Laxfilé med ört-& pankosmul
samt dill-& romsås, grönsaksfräs
Veg: Chevregratinerad grönsaksbiff
med potatismos & ärtor
Wok: Kyckling med sweet chili
ingefära & mango
Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Färsbiff med bakade betor och örtgräddsås
samt stompad potatis
Veckans kött: Viltwallenbergare
med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
Veckans under ytan: Halstrad Kummel
medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
& grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli
La Fontana
Köttfärslimpa med gräddsås
och potatismos
Rödvinsbrässerad högrev
med stekt potatis
Panerad rödspätta med kokt potatis
och remouladsås
Scandic Väst
Klassisk kålpudding serveras
med gräddsås & pressgurka
Stekt strömming serveras
med lingon & skirat smör
Vegetarisk taco paj
P2 Restaurang & Catering
Kycklingwok med ris och chilimajo
Lammfärsbiff med chevrecreme
Gnocchi med svamp, parmesan och ruccola
Biff Bourguignon med potatismos
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Sejrygg med skinn, chorizomajonnäs
morotscrudité
Kålpudding, lingon, kokt potatis
gräddsås
Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
grana padano, smörsås
Pinoccio
Biffstroganoff med chorizo serveras
med creme fräche samt ris
Panerad sejfile serveras med kokt potatis
och gräslök sås
Tuesday, February 11