Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Wednesday, February 12
Brödernas kök
Sallad: Medelhavssallad med pasta
pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Citronbakad sejfilé med purjolök-
och sellerislaw och persiljestompad potatis
Gård: Rosmarinstekt högrev
med rostad paprikasås och vitlökspotatis
Äng: Pasta penne med broccoli
stekta champinjoner och pestosås
Pasta: Pasta Bolognese på lamm
och rosmarin samt grana padano
Restaurang Chili & Lime
Grönpepparbiff med gräddsås & rårörda lingon,
serveras med potatismos eller kokt potatis
Dillfylld strömmingsflundra med skirat smör
& rårörda lingon, serveras med potatismos
Deshi chicken masala
Vegan: mixed beans korma
Vietnamesisk poke bowl med
citrongräs-kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad flundra med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker
med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Vildsvinsgryta fr Basunda Gård "ala Morberg"
m rött vin, bacon & skogssvamp
Ostpanerad fisk "Piccata" med basilika-soltorkad
tomatcreme, Ris/potatis
Veg: Pan Pizza"Vegetaria" med
tomat-& mozzarellasallad
Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry
& cocosmjölk
Pasta: med strimlad fläskfilé, salami
& paprika
Grill: Hamburgare, Green burgare
& kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Kycklingbröst med krämig ädelostpasta
och tomatsky
Veckans kött: Viltwallenbergare
med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
Veckans under ytan: Halstrad Kummel
medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
& grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli
La Fontana
Husets cordon bleu på kyckling
med champinjonsås och rostade grönsaker
Husets järpar med gräddsås,saltad gurka
och gröna ärtor
Fransk högrevsgryta med morötter
champinjoner, charlottenlök, och ris
Scandic Väst
Boeuf bourguignon
Smörbakad torsk serveras med citruskräm
Chili sin carne
P2 Restaurang & Catering
Rimmad oxbringa med rotmos
och pepparrotscreme
Kryddsotad lax med brynt smör
och potatismos
Gnocchi med svamp, parmesan
och ruccola
Biff Bourguignon
med potatismos
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Oliv- & vinbakad kolja, hummerskum
ljummen tomatsallad
Boeuf bourguignon, rökt sidfläsk, smålök
champinjoner, potatispuré
Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
grana padano, smörsås
Pinoccio
Kyckling filé flygande jakob med banan
curry jordnötter och ris
Fiskgratäng med skaldjur
och potatis
Wednesday, February 12