Lunch menu

Wednesday, February 12

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Citronbakad sejfilé med purjolök-
    och sellerislaw och persiljestompad potatis
  • Gård: Rosmarinstekt högrev
    med rostad paprikasås och vitlökspotatis
  • Äng: Pasta penne med broccoli
    stekta champinjoner och pestosås
  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås & rårörda lingon,
    serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Dillfylld strömmingsflundra med skirat smör
    & rårörda lingon, serveras med potatismos
  • Deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med
    citrongräs-kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad flundra med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Vildsvinsgryta fr Basunda Gård "ala Morberg"
    m rött vin, bacon & skogssvamp
  • Ostpanerad fisk "Piccata" med basilika-soltorkad
    tomatcreme, Ris/potatis
  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria" med
    tomat-& mozzarellasallad
  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: med strimlad fläskfilé, salami
    & paprika
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med krämig ädelostpasta
    och tomatsky
  • Veckans kött: Viltwallenbergare
    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel
    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Husets cordon bleu på kyckling
    med champinjonsås och rostade grönsaker
  • Husets järpar med gräddsås,saltad gurka
    och gröna ärtor
  • Fransk högrevsgryta med morötter
    champinjoner, charlottenlök, och ris

Scandic Väst

  • Boeuf bourguignon
  • Smörbakad torsk serveras med citruskräm
  • Chili sin carne

P2 Restaurang & Catering

  • Rimmad oxbringa med rotmos
    och pepparrotscreme
  • Kryddsotad lax med brynt smör
    och potatismos
  • Gnocchi med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Biff Bourguignon
    med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Oliv- & vinbakad kolja, hummerskum
    ljummen tomatsallad
  • Boeuf bourguignon, rökt sidfläsk, smålök
    champinjoner, potatispuré
  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Kyckling filé flygande jakob med banan
    curry jordnötter och ris
  • Fiskgratäng med skaldjur
    och potatis
Wednesday, February 12