Lunch menu

Thursday, February 13

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ugnstekt koljafilé med gräddig pepparrotssås
    och spenatslungad potatis
  • Gård: Krispig panerad kycklingschnitzel
    med kapriscreme och klyftpotatis
  • Äng: Lins- och auberginemoussaka
    med kapriscreme och ruccola
  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Pulled pork (eller falafel)
    med tillbehörsbuffé
  • Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • VEG kantarellsoppa
  • Flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan
    & jordnötter), serveras med ris
  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling
    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad flundra med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa/Minestronesoppa
    samt pannkakor m sylt & grädde
  • Lasagne med coleslawsallad
  • Levergryta fr Basunda Gård med bacon
    & kapris samt ris/potatis
  • Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad el. Ärtsoppa
    & pannkakor, sylt & grädde
  • Wok: Fläskfilé med cocosmjölk & green curry
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kroppkakor med skirat smör och rårörda
    lingon samt lökstekt fläsk
  • Veckans kött: Viltwallenbergare
    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel
    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Grillad kalvytterfilé med klyftpotatis
    och bearnaisesås
  • Baconlindad kycklingfilé med gorgonzolasås
    och stekta grönsaker
  • Panerad sejfilé med kokt potatis
    och vitlökssås

Scandic Väst

  • Nattbakad högrev serveras
    med smetana
  • Panerad spätta serveras
    med tartarsås
  • Mozzarella cacciatore

P2 Restaurang & Catering

  • Svampsoppa med knaperstekt bacon
    samt bärpaj och vaniljsås
  • Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg
    och saltgurka
  • Gnocchi med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Biff Bourguignon
    med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjurspaella, chorizo, citron
  • Högrevs chili, svarta bönor, guacamole
    rödlök, tomat, gurka, nachochips
  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Raggmunk med stekt fläsk
    samt lingon
  • Lax med pepparrot , sparris
    och kokt potatis
Thursday, February 13