Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Thursday, February 13
Brödernas kök
Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
bulgur och tomatsallad
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Ugnstekt koljafilé med gräddig pepparrotssås
och spenatslungad potatis
Gård: Krispig panerad kycklingschnitzel
med kapriscreme och klyftpotatis
Äng: Lins- och auberginemoussaka
med kapriscreme och ruccola
Pasta: Pasta Bolognese på lamm
och rosmarin samt grana padano
Restaurang Chili & Lime
Pulled pork (eller falafel)
med tillbehörsbuffé
Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
VEG kantarellsoppa
Flygande jacob (kycklingfilé, bacon, banan
& jordnötter), serveras med ris
Indisk: deshi chicken masala
Vegan: mixed beans korma
Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling
citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
asiatisk lunchbuffé
Fisk: sprödbakad flundra med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Ärtsoppa/Minestronesoppa
samt pannkakor m sylt & grädde
Lasagne med coleslawsallad
Levergryta fr Basunda Gård med bacon
& kapris samt ris/potatis
Veg: Spenatlasagne med coleslawsallad el. Ärtsoppa
& pannkakor, sylt & grädde
Wok: Fläskfilé med cocosmjölk & green curry
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Kroppkakor med skirat smör och rårörda
lingon samt lökstekt fläsk
Veckans kött: Viltwallenbergare
med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
Veckans under ytan: Halstrad Kummel
medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
& grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli
La Fontana
Grillad kalvytterfilé med klyftpotatis
och bearnaisesås
Baconlindad kycklingfilé med gorgonzolasås
och stekta grönsaker
Panerad sejfilé med kokt potatis
och vitlökssås
Scandic Väst
Nattbakad högrev serveras
med smetana
Panerad spätta serveras
med tartarsås
Mozzarella cacciatore
P2 Restaurang & Catering
Svampsoppa med knaperstekt bacon
samt bärpaj och vaniljsås
Gräddstuvad pytt i panna med kokt ägg
och saltgurka
Gnocchi med svamp, parmesan
och ruccola
Biff Bourguignon
med potatismos
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Fisk & skaldjurspaella, chorizo, citron
Högrevs chili, svarta bönor, guacamole
rödlök, tomat, gurka, nachochips
Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
grana padano, smörsås
Pinoccio
Raggmunk med stekt fläsk
samt lingon
Lax med pepparrot , sparris
och kokt potatis
Thursday, February 13