Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Sign up now!
Welcome to Science Pop Up Expo
Join us at Science Pop Up Expo!
Read more
Lunch menu
Friday, February 14
Brödernas kök
Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Fish`n`chips med Rhode islandsås
vinäger och citron
Salviamarinerad helgrillad fläskfilé
med vitvinssky och potatisgratäng
Äng: Kryddig broccolibiff med råmarinerad
blomkål och potatisgratäng
Pasta: Pasta Bolognese på lamm
och rosmarin samt grana padano
Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet
Restaurang Chili & Lime
Grillad ryggbiff med bearnaisesås
& picklad rödlök, serveras med stekt potatis
Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme
serveras med kokt potatis
Indisk: deshi chicken masala
Vegan: mixed beans korma
Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-
kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
asiatisk lunchbuffé
Veg 1: wokade grönsaker
med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Färsbiff av högrev med BBQ-sås, tryffelaioli,
karamelliserad röd lök & pommes
Nasi Goreng med currysås
Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli, karamelliserad
röd lök & pommes
Wok: Kyckling fräst i sesamolja
färsk röd chili & ingefära
Pasta: med räkor "Cajun"
Grill: Hamburgare, Green burgare
& kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Högrev med picklad löksallad
samt kryddrostad potatis och balsamicosky
Veckans kött: Viltwallenbergare
med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
Veckans under ytan: Halstrad Kummel
medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
& grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli
La Fontana
Kycklingspett, shishkebab, souvlaki med bearnaisesås
tzatziki, mildsås eller aioli och klyftpotatis
Vegetariskt alternativ: falafelbuffé på tortillabröd
eller tallrik. Med grönsaker
Scandic Väst
Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås
& rödvinssås
Bakad potatis serveras
med skagenröra
Bakad potatis serveras
med vegetariskröra
P2 Restaurang & Catering
Wallenbergare med skirat smör, lingon
ärtor och potatismos
Gnocchi med svamp, parmesan
och ruccola
Biff Bourguignon
med potatismos
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Halstrad lax, ört- & citronmajonnäs
stekt småpotatis
Fläskfilé, kallslagen bearnaise
rödvinssås, gremolata potatis
Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
grana padano, smörsås
Pinoccio
Baconlindad fläskfile med rödvinssås
och potatis gratäng
Panerad fisk filé med skirat dillsmör
och wokade grönsaker med kokt potatis
Friday, February 14