Lunch menu

Friday, February 14

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Fish`n`chips med Rhode islandsås
    vinäger och citron
  • Salviamarinerad helgrillad fläskfilé
    med vitvinssky och potatisgratäng
  • Äng: Kryddig broccolibiff med råmarinerad
    blomkål och potatisgratäng
  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano
  • Dessert: Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffet

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad ryggbiff med bearnaisesås
    & picklad rödlök, serveras med stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme
    serveras med kokt potatis
  • Indisk: deshi chicken masala
  • Vegan: mixed beans korma
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-
    kyckling, citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
  • asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Färsbiff av högrev med BBQ-sås, tryffelaioli,
    karamelliserad röd lök & pommes
  • Nasi Goreng med currysås
  • Veg: Rödbetsbiff med tryffelaioli, karamelliserad
    röd lök & pommes
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja
    färsk röd chili & ingefära
  • Pasta: med räkor "Cajun"
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrev med picklad löksallad
    samt kryddrostad potatis och balsamicosky
  • Veckans kött: Viltwallenbergare
    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel
    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Kycklingspett, shishkebab, souvlaki med bearnaisesås
    tzatziki, mildsås eller aioli och klyftpotatis
  • Vegetariskt alternativ: falafelbuffé på tortillabröd
    eller tallrik. Med grönsaker

Scandic Väst

  • Fläskschnitzel serveras med bearnaisesås
    & rödvinssås
  • Bakad potatis serveras
    med skagenröra
  • Bakad potatis serveras
    med vegetariskröra

P2 Restaurang & Catering

  • Wallenbergare med skirat smör, lingon
    ärtor och potatismos
  • Gnocchi med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Biff Bourguignon
    med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, ört- & citronmajonnäs
    stekt småpotatis
  • Fläskfilé, kallslagen bearnaise
    rödvinssås, gremolata potatis
  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Baconlindad fläskfile med rödvinssås
    och potatis gratäng
  • Panerad fisk filé med skirat dillsmör
    och wokade grönsaker med kokt potatis
Friday, February 14