Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2023
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig nu!
Följ med på studiebesök!
10/4 — Behind the scenes på Actia
Read more
Lunch menu
Monday, March 23
Brödernas kök
Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
bulgur, stekta rotfrukter och kål
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Stekt torskfilé med avocado- och limesås
chilimajs och persiljepotatis
Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon
och rostad amandinepotatis
Äng: Falafel med tomat- och aubegineragu
samt stekt ris
Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
och chipotlesalsa samt riven ost)
Restaurang Chili & Lime
1 a. Sydamerikansk chili-biffgryta
1 b. Vegetarisk chili-gryta
2. Äppelciderbräserad svensk fläskkarré
med skysås & äppelmos, serveras med timjanrostad/kokt potatis
3. Sprödbakad stillahavsflundra med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
4 a. Indisk: chicken tikka masala
4 b. Vegan: dal thadka
5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
6. Dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
7. Wokad kyckling med massaman-curry
& färska grönsaker
8. Wokad biff med färsk pak choi
9. Friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
10. Kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)
Restaurang Husman
Färsbiff med aioli & BBQ-sås
Stekt panerad kummelfilé med skagensås
Veg: Grönsakswok med strimlad quorn
ris & cashewnötter
wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
Pasta: med strimlad oxfilé i pepparsås
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Pannbiff med rostad blomkål
samt timjansgräddsås och potatispure
Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
med dillstuvad potatis
Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs
La Fontana
Husets Lasagne al forno på mozarella
med sallad
Husets fläskschnitzel med champinjonsås
gröna ärtor och citronklyfta
P2 Restaurang & Catering
Pasta med köttfärssås, färskriven parmesan
och ruccola
Panerad rödspätta med remouladsås
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
P2’s falafel med couscoussallad
och gurk- och äppleyoghurt
Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
och skysås
Viktors bakficka
Kycklingfilé, rostad potatis, dragonsås
More lunches available at
Stångs Mjärdevi
Natural kaffebar
Pegs & Tails
Pinoccio
Universitetsklubben
Monday, March 23