Lunch menu

Monday, March 23

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter och honung
    bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt torskfilé med avocado- och limesås
    chilimajs och persiljepotatis
  • Gård: Pannbiff med lök, skysås, rårörda lingon
    och rostad amandinepotatis
  • Äng: Falafel med tomat- och aubegineragu
    samt stekt ris
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1 a. Sydamerikansk chili-biffgryta
  • 1 b. Vegetarisk chili-gryta
  • 2. Äppelciderbräserad svensk fläskkarré
    med skysås & äppelmos, serveras med timjanrostad/kokt potatis
  • 3. Sprödbakad stillahavsflundra med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 4 a. Indisk: chicken tikka masala
  • 4 b. Vegan: dal thadka
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. Dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. Wokad kyckling med massaman-curry
    & färska grönsaker
  • 8. Wokad biff med färsk pak choi
  • 9. Friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 10. Kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Färsbiff med aioli & BBQ-sås
  • Stekt panerad kummelfilé med skagensås
  • Veg: Grönsakswok med strimlad quorn
    ris & cashewnötter
  • wok: Kyckling med cocosmjölk & färsk röd chili
  • Pasta: med strimlad oxfilé i pepparsås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pannbiff med rostad blomkål
    samt timjansgräddsås och potatispure
  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Husets Lasagne al forno på mozarella
    med sallad
  • Husets fläskschnitzel med champinjonsås
    gröna ärtor och citronklyfta

P2 Restaurang & Catering

  • Pasta med köttfärssås, färskriven parmesan
    och ruccola
  • Panerad rödspätta med remouladsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • P2’s falafel med couscoussallad
    och gurk- och äppleyoghurt
  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
    och skysås

Viktors bakficka

  • Kycklingfilé, rostad potatis, dragonsås

More lunches available at

Monday, March 23