Lunch menu

Tuesday, March 24

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad hokifilé med dill- och skaldjurssås
    samt potatisstomp
  • Gård: Rödvinsbrässerad högrev med lökfräst
    bacon och gratinerad potatis
  • Äng: Kikärtsgryta med rostad couscous
    och korianderkeso
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1 a. Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • 1 b. Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • 2. Krämig oxfilépasta med färska champinjoner
    dijonsenap, dragon & vitlök
  • 3. Sprödbakad stillahavsflundra med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 4 a. Indisk: chicken tikka masala
  • 4 b. Vegan: dal thadka
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. Dagens gryta: vietnamesisk curry-kyckling
  • 7. Wokad kyckling
    med ugnsgrillad äggplanta - stark
  • 8. Wokad biff med sesamolja & färska grönsaker
  • 9. Friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • Kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & rårörda lingon
  • Stekt fläsk med löksås
  • Parmesangratinerad laxfilé
    med oliv-& tomatcreme samt broccoli
  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja, vitlök
    & ingefära
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Pulled beef med friterad potatis
    och majssalsa samt chiliaioli
  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Fish and Chips
  • Chili Mexikana på högrev med Ris

P2 Restaurang & Catering

  • Kroppkakor med skirat smör och lingon
  • Kycklingwok med koriander
    och chili samt ananasdressing
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • P2’s falafel med couscoussallad
    och gurk- och äppleyoghurt
  • Helstekt kotlett med gräddkokta
    rotsaker och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Pannbiff, gräddsås, kokt potatis, rårörda lingon

More lunches available at

Tuesday, March 24