Lunch menu

Wednesday, March 25

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Spättarullad med gubbröra serveras
    med brynt dillsmör och kokt potatis
  • Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta
    kantareller och timjanpotatis
  • Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa, dijonsenapscreme
    och rosmarinpotatis
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. viltfärsbiff med enbärssås & rårörda lingon
    serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis
  • 2. kyckling-piccata (ostpanerad kycklingfilé)
    med tomatsås, serveras med ris
  • 3. sprödbakad stillahavstorsk med skagensås
    serveras med kokt potatis & citron
  • 4. Indisk: chicken tikka masala
    Vegan: kadahi mushroom
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med kimchi
    & färska grönsaker
  • 8. wokad biff med limejuice
    chili & färsk sötbasilika
  • 9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng & madeirasky
  • Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
  • Veg: Feta-& Grönsaksfylld paprika
    med potatisgratäng
  • Wok: Fläskfilé med green curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese
    med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Ost och pankostekt kyckling
    med rostade betor samt syrlig äppelsky och dillcreme
  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Kycklingspett med klyftpotatis
    och champinjonsås
  • Shishkebab på nötfärs med pommes frites
    & tzatziki

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Stekt fläsk med senapsstuvad kål
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • P2’s falafel med couscoussallad
    och gurk- och äppleyoghurt
  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
Wednesday, March 25