Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Wednesday, March 25
Brödernas kök
Sallad: Medelhavssallad med pasta
pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Spättarullad med gubbröra serveras
med brynt dillsmör och kokt potatis
Gård: Kryddig kycklinglårfilé med gräddkokta
kantareller och timjanpotatis
Äng: Rödbetsbiffar med löksalsa, dijonsenapscreme
och rosmarinpotatis
Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
och chipotlesalsa samt riven ost)
Restaurang Chili & Lime
1. viltfärsbiff med enbärssås & rårörda lingon
serveras med potatis- & palsternackspuré eller kokt potatis
2. kyckling-piccata (ostpanerad kycklingfilé)
med tomatsås, serveras med ris
3. sprödbakad stillahavstorsk med skagensås
serveras med kokt potatis & citron
4. Indisk: chicken tikka masala
Vegan: kadahi mushroom
5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
7. wokad kyckling med kimchi
& färska grönsaker
8. wokad biff med limejuice
chili & färsk sötbasilika
9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
Restaurang Husman
Rostbiff med potatisgratäng & madeirasky
Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor
Veg: Feta-& Grönsaksfylld paprika
med potatisgratäng
Wok: Fläskfilé med green curry
& cocosmjölk
Pasta: Spaghetti Bolognese
med riven ost
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Ost och pankostekt kyckling
med rostade betor samt syrlig äppelsky och dillcreme
Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
med dillstuvad potatis
Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs
La Fontana
Kycklingspett med klyftpotatis
och champinjonsås
Shishkebab på nötfärs med pommes frites
& tzatziki
P2 Restaurang & Catering
Biff Bourguignon med potatismos
Stekt fläsk med senapsstuvad kål
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
P2’s falafel med couscoussallad
och gurk- och äppleyoghurt
Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
och skysås
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Stekt fläsk, löksås, kokt potatis
Wednesday, March 25