Lunch menu

Wednesday, April 1

Brödernas kök

  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt panerad sejfilé med dansk remouladsås
    citron och dillkokt potatis
  • Gård: Pytt i panna med stekt ägg
    och husets inlagda rödbetor
  • Äng: Lins- och kikärtsgryta
    med paprikayoghurt och cous-cous
  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle med oliver
    kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. svensk kalvfärsbiff med kantarellsås & lingon
    serveras med potatismos eller kokt potatis
  • 2. ugnsgratinerad svensk falukorv
    fylld med äpple, senap & bostongurka, serveras med potatismos
  • 3. sprödbakad kapkummelfilé med ört-creme
    serveras med kokt potatis & citron
  • 4. Indisk: butter chicken med cashew-nötter
    Vegan: chenna masala
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. vietnamesisk kycklingcurry-gryta
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Kalvfärsbiff m konjaksgräddsås, stekt potatis
    rårörda lingon & inlagd gurka
  • Ört & fetaostbakad laxfilé med örtcreme
    & grilltomat
  • Veg: Ört & fetaostbakad aubergine
    med örtcreme & grilltomat
  • Wok: Kyckling fräst i sesamolja
    & thai basilika
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kycklingfile med currysauterad
    pasta och mangoyoghurt
  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare
    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine
  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad
    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Husets Lasagne al forno på mozzarella
    med coleslawsallad
  • Grillade buffalo wings med pommes stripes
    och aioli

P2 Restaurang & Catering

  • Chiligryta med ris, gräddfil
    nachos och Västerbotten
  • Fisk- och skaldjurslasagne
    med ruccolacreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Panerad sejfilé med remouladsås
    gröna ärtor , dill stekt potatis
Wednesday, April 1