Lunch menu

Friday, April 3

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Smörstekt laxfärsbiff med limegräddsky
    grönsakswok och rispilaff
  • Gård: Helgrillad fläskfilé med bearnaise
    fritterad potatis och rostade tomater
  • Äng: Morotsbiffar med bearnaise
    friterad potatis och rostade tomater
  • Pasta: Pestoslungad tagliatelle
    med oliver, kapris, feta, fläskfilé och kryddig korv

Restaurang Chili & Lime

  • 1. grillad ryggbiff med bearnaisesås
    serveras med picklad rödlök & ugnsrostad potatis
  • 2. ugnsgrillad laxfilé med dill- & kapriscreme
    serveras med kokt potatis & citron
  • 3-
  • 4. indisk: butter chicken med cashew-nötter
    Vegan: mixed vegetables
  • 5. grill: kycklingspett
    med wokade grönsaker & jordnötssås
  • 6. kinesisk wok med kyckling & hoisinsås
  • 7. friterad kyckling med sötsur sås
    eller currysås
  • 8. kombo (dagens 6 + dagens 7)
  • 9. veg: 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel
    med bearnaise, rödvinssås & ärtor
  • Veg: Pan Pizza"Vegetaria"
    med tomat-& mozzarellasallad
  • Pasta: med strimlad oxfilé
    konjak & färska champinjoner
  • Wok: Kyckling med chilimarinerad broccoli
    & cashewnötter
  • Grill: hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Karre sweet & sour med tomat
    och koriandersalsa samt rostade rotfrukter
  • Veckans under ytan: Västkustwallenbergare
    med dillpicklad gurka och örtcreme samt grovkrossad amandine
  • Veckans vegetariska: Vårrullar med nudelsallad
    rostade sesamfrön och soyamajonäs

La Fontana

  • Stekt kalvytterfilé med duchessepotatis
    och bearnaisesås. Samt ugnsrostade grönsaker

P2 Restaurang & Catering

  • Hjortfärsbiff med potatismos smaksatt med gräslök
    och brynt lök samt svampsås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Black and white ( Fläskfilé , potatispuré
    bearnaisesås, tryffelsås, bacon och sparris )
Friday, April 3