Stötta vardagshjältarna – köp en lunch

Dessa vardagshjältar kämpar likt många andra med sin överlevnad just nu. Restaurangerna på Mjärdevi drabbas hårt när företag ställer om och börjar jobba hemifrån. Kan vi lindra effekterna och gå samman i dessa svåra tider? Köpa den där extra lunchen eller ta med takeaway på hemvägen? För er som har ungdomar som ska studera på distans under en period framåt, beställ en skollunch för hemleverans.

En dag kommer vi att vara igenom denna tiden, och då vill vi alla ha kvar våra mötesplatser i Mjärdevi och kunna ses över en lunch. Så, se till att stödja våra service-verksamheter idag och under kommande veckor. Det är tillsammans vi tar oss igenom detta.

Mjärdevi- Lunchklippkort

 

För att stötta dessa vardagshjältar ser vi just nu över möjligheten att ta fram ett Mjärdevi-lunchklippkort. Det innebär att man köper ett klippkort med en lunch per restaurang på följande ställen; MatkulturRestaurang HusmanChili & LimeBrödernas KökCollegium Restaurang & KonferensLaFontana samt P2 Restaurang & Catering. Kostnaden för kortet blir 700 SEK exkl. moms.
Vi tänker att detta kan vara en bra give-away för framtida tillfällen, inte minst när ni ska träffa studenter i framtida rekryteringssammanhang. Ett köp nu skulle innebära mycket för restaurangnäringen, och mycket för vår framtida community.

Vi tänker oss att erbjuda 10, 50 eller 100 kort för försäljning.

Vi har gjort i ordning ett enkelt beställningsformulär där ni redan idag kan beställa kupongerna. Ett enkelt sätt att stötta företagare i parken som just nu kämpar för sin överlevnad, och säkerställa att vi även efter den aktuella situationen har kvar våra viktiga serviceföretag i parken.
Beställningsformulär

Sponsra en restaurang – bjud studenterna på lunch.

Ett bra sätt att stödja restaurangerna och samtidigt positionera sig gentemot studenter. Creactive står tillgänglig och Linköping Science Park hjälper gärna till och koordinerar. Din insats kommer att uppmärksammas i Science parkens digitala kanaler.

Vi ser just nu ett litet uppsving av studenter på Creactive också. Igår den 18/3 gjorde Science Park slag i saken och bjöd alla studenter som satt och pluggade på lunch, totalt ett 30-tal. Vi vill öppna upp för denna möjlighet också, om det är någon av er företag som känner att ni just nu vill ställa upp – och inte bara bidra till restaurangernas överlevnad – utan också bygga ert varumärke som ett ansvarstagande och socialt företag bland attraktiva studentgrupper. Vi hjälper gärna till med administrationen kring detta, och Creactive står till förfogande att använda som serveringsplats.
Kontakta vår Arena Manager Hugo Samuelsson, Hugo.samuelsson@mjardevi.se, +46 (0)73-616 85 98 om ni vill diskutera detta närmare.

 

Matkultur

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 013-21 00 96
marcus@matkultur.net
https://www.matkultur.net/
Erbjuder även Take-away

 

 

 

Collegium

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 010-250 60 11
collegium.se@sodexo.com
Hemsida
Erbjuder även Take-away

 

 

 

 

Husman Restaurang

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 013-21 21 06
info@restauranghusman.se
https://restauranghusman.se/
Erbjuder även Take-away
From. 18/3 kan du hämta din woklunch utanför restaurangen. 75:- Swish,
vill du ha utkörning? Ring 013- 21 21 06

 

 

Chili & Lime

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 070-759 01 83
http://www.chili-lime.se/
Erbjuder även Take-away

 

 

 

 

Brödernas kök

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 013-21 02 20
info@brodernaskok.se
https://brodernaskok.se/
Erbjuder även Take-away

 

 

 

La Fontana Mjärdevi

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 013-21 00 06
http://lafontanamjardevi.se/
Erbjuder även Take-away och leverans

 

 

 

P2 Restaurang & Catering 

Veckans meny
Kontaktuppgifter: 013-14 42 05
info@p2catering.se
https://p2catering.se/
Erbjuder även Take-Away och leverans