Code Summer Camp – för morgondagens digitala rockstars!

Den 18-29 juni arrangerar Science Park Mjärdevi Code Summer Camp. Code Summer Camp anordnas för fjärde året och är till för dig i åldern 7-17 år som vill få en möjlighet att lära dig mer om programmering tillsammans med andra digitala rockstars.

Nytt för i år är att lägret är uppdelat på 2 veckor och anmälan sker beroende på hur gammal du är.

Vecka 25 (18-21 juni)
Anmälan är öppen för dig mellan 7-12 år (är du född 2006 men ännu inte fyllt 12 skall du ändå anmälas till vecka 25)

Vecka 26 (25-29 juni) 
Anmälan är öppen för dig mellan 13-17 år (är du född 2005 men ännu inte fyllt 13 skall du ändå anmälas till vecka 26)

 

Schemat kommer att innehålla allt från robotprogrammering, kodning av spel och webb samt test av HoloLens och 3D-printing, aktiviteter som varvas med besök hos ett par av våra häftigaste bolag på Mjärdevi.

Våra ledare är kunniga tjejer och killar som har stor erfarenhet, brinner för ämnet och tycker det är viktigt att flera får upp ögonen för programmering.
För oss är det självklart att framtidens digitala rockstars består av lika många tjejer som killar så därför har vi vikt hälften av platserna till killar och hälften till tjejer.

Varför Summercamp?

  • Du får möjlighet att lära dig grunderna i programmering
  • Du utmanar dig själv och lär dig nya saker
  • Du får umgås med en massa roliga kompisar och får nya vänner
  • Vi kommer (få besök av coola personer och) gå på studiebesök
  • Det kommer vara anpassat efter vad du kan. Så både du som aldrig provat och du som programmerat i flera år är välkommen
  • Det är extremt roligt
  • Här hittar ni som är deltagare eller bara undrar vad vi hittar på under lägret information.

Kika på bilderna från förra årets läger på vår Facebooksida

Code Summer Camp arrangeras av Science Park Mjärdevi tillsammans med Linköpings Universitet, Sankt Kors och Stångåstaden

Anmälan och kostnad

Anmälan öppnar den 17 april kl. 09:00 och är sedan öppen till 20 april 17:00, platserna lottas därefter ut. Senast den 27 april får du ett mail om du har fått en plats till årets läger eller inte. Har du inte fått en plats så hamnar du automatiskt på en reservlista.

Årets läger kommer att kosta 1000 kr per deltagare. För att behålla din plats vill vi att du betalar din faktura 14 dagar efter fakturering, alltså senast den 17 maj.