Årets julklapp – stöd Code Summer Camp och morgondagens digitala rockstars

 

Sommaren 2020 arrangerar Science Park Mjärdevi för sjätte året Code Summer Camp: årets stora händelse för programmeringsintresserade barn. Lägret lockar inte bara de som redan kan programmera. Code Summer Camp väcker intresset för teknik, problemlösning och kodning hos killar och tjejer oavsett förkunskaper.

”Ni har skapat en ny värld för mig. En programmeringsvärld med många fler lösningar en vad jag visste fanns. Lösningar med en dator”
Ur deltagarutvärdering från 2019

Code Summer Camp välkomnar både nybörjare och de som redan har kunskaper inom programmering. Deltagarna får möjlighet att lära sig mer om robotprogrammering, kodning av spel, webb och problemlösning. Aktiviteter som varvas med workshops och studiebesök hos några av våra häftigaste bolag i Mjärdevi. Våra coacher brinner för programmering och finns där för att stötta och hjälpa när det behövs.

Stötta Code Summer Camp: delta i vår Crowdfunding

Genom att sponsra en eller flera platser till lägret möjliggör du eller ditt företag för flera barn att delta. Vi strävar efter att hålla deltagaravgiften så låg som möjligt. En plats kostar 3 500kr. Hur många platser vill du bidra med? 

Klicka här för att lämna ditt bidrag

 

Genom att bidra med finansiering till en eller flera platser stöttar du genomförandet av lägret. Förutom möjligheten att vara med och bidra får de företag och personer som bidrar exponering i samband med lägret. Ingen ska behöva tveka på att årets stora händelse för deltagarna har kunnat genomföras tack vare ditt bidrag!

 • Vi tackar alla som bidrar på hemsidan och i anslutning till eventet, samt i övrig kommunikation där det passar.
 • Vi förbehåller oss rätten att justera storleken och omfattningen av exponeringen beroende på hur stor bidragsgivare man är.
 • Alla som bidrar innan jul och så önskar får tryck jul/tackkort som kan användas för att tex berätta om sponsringen för personal.

Klicka här för att lämna ditt bidrag

Vad går pengarna till?

Den stora kostanden för att genomföra lägret är personalkostnaden. Vi har många coacher på plats för att ge barnen en så bra upplevelse som möjligt. Men även mat, material och marknadsföring kostar en del. Lägret genomförs utan vinstsyfte.

Diagram kostnader Code Summer Camp

Diagram kostnader Code Summer Camp

Klicka här för att lämna ditt bidrag

Tidsplan

 • April: Anmälan öppnar för deltagarna
 • Maj: Platserna lottas ut bland alla som anmält sig
 • Juni/Juli: Genomförande av lägret.

Q&A

 • Vilka kan delta på lägret?
  Barn och ungdomar mellan 7 – 17 år
 • Vilka datum gäller?
  Vecka 1 – 22/6 – 26/6
  Lägrets första vecka är för dig som är mellan 7 – 12 år
  Vecka 2 – 29/6 – 3/7
  Lägrets andra vecka är för dig som är mellan 13 – 17 år
  Det finns även möjlighet att vi genomför en tredje vecka i Augusti, om Crowdfoundingkampanjen samlar tillräckligt med finansiering.
 • När öppnar anmälan för deltagare? 
  Anmälan öppnar under våren. Om fler deltagare anmäler sig än vad det finns platser sker lottning.
 • Behöver jag som deltagare ha några förkunskaper?
  Inga förkunskaper krävs. Oavsett om du är nybörjare eller redan har kunskaper inom programmering är du välkommen att delta!
 • Hur många platser finns det? Det är 60 platser per vecka. Hälften av platserna går till killar och hälften till tjejer.
 • Vad händer när anmälningsperioden avslutats? 
  Eftersom intresset för att delta på lägret är mycket stort lottas platserna ut.
 • Vad är kostnaden för deltagare?
  Ordinarie pris: 1500kr/deltagare (inkl moms)
 • Hur vet jag om jag fått en deltagarplats?
  Alla sökande kontaktas via mail oavsett om man blivit tilldelad en deltagarplats eller ej. För att behålla din plats vill vi att du betalar din faktura via kort eller faktura inom 7 dagar efter fakturering, alltså senast den 13 maj. Betalningsinstruktioner kommer finnas i bekräftelsemejlet. Har du inte blivit tilldelad en plats hamnar du automatisk på reservlista. För oss är det självklart att framtidens digitala rockstars består av lika många tjejer som killar, därför går hälften av deltagarplatserna till killar och hälften till tjejer.
 • Ingår det mat? Frukost, lunch och mellanmål ingår under lägret. Givetvis tar vi hänsyn till allergier och specialkost.