Lunch menu

Tuesday, May 14

Brödernas kök

  • Soppa: Köttsoppa svenska smaker
    med rotfrukter, vitkål, purjolök och potatis
  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon, champinjon
    och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Dill- och citrusbakad torskfilé
    med krämig räksås och picklad lökpotatis
  • Gård: Fetaostfylld färsbiff med basilikasky
    soltorkad tomat och rostad potatis
  • Äng: Vegetarisk pasta med bakade tomater
    lök, svamp, grädde och ost
  • Pasta: Pasta Carbonara med rökt sidfläsk
    grana padano och svartpeppar
  • Sallad: Sallad på potatis, salami, lufttorkad skinka
    och oliver samt paprikaolja

Restaurang Chili & Lime

  • raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Indisk: chicken tikka masala
  • Vegan: green gram curry
  • poke bowl med lax eller fläskkarré på risbädd
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med kall örtsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Biffgryta med smålök, bacon & paprika samt ris
  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Bakad potatis med skagenröra samt tomat-& löksallad
  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"
  • Wok: Kyckling med thai basilika, ingefära & chili
  • Pasta: med kyckling, strimlad pepparsalami
    & hackade oliver
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Citronconfiterad kyckling med stomad potatis
    och rosmarinsstekta morötter
  • Veckans Kött: Helstekt "Blade Steak"
    med ramslöksemulsion och ugnsrostade grönsaker
  • Veckans Under Ytan: Matjessill med färskpotatis
    och brynt löksmör samt rökt gräddfil
  • Veckans Vegetariska: Svamp och fänkålslasagne
    med ruccola och rostad paprika

La Fontana

  • Brässerad högrev ugnsbakade grönsaker och rödvinsås
  • Baconlindad kycklingfilé med stekt potatis
    bearnaisesås och ädelostsås

Scandic Väst

  • Kålpudding serveras med gräddsås & rårörda lingon
  • Smörstekt torsk med rödbetor & kapris
  • Rostade rödbetor med Chevré & valnötter

P2 Restaurang & Catering

  • Stekt fläsk med löksås
  • Ugnsbakad lax med rostade småpotatisar
    asiatisk gurksallad samt sojasmör
  • Kryddig köttfärsgryta med bönor
    ris och gräddfil
  • Indisk kikärtsgryta med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Fisk & skaldjursgryta, kokosmjölk, citrongräs
    koriander, rotsakstagliatelle
  • Kafta lammfärsspett, citron, tzatziki, friterad potatis
  • Hamburgare 180g – högrev/entrecote/bringa
    äppleslaw, alrökt brie, srirachamajonnäs, brioche, pommes
  • Vegetarisk – Tryffelrisotto, portabella
    friterad ostronskivling

Pinoccio

  • Stekt fläsk med löksås kokt potatis
  • Lättpanerad kummel med limesås
Tuesday, May 14