Lunch menu

Friday, June 14

Brödernas kök

  • Soppa: Brödernas gulaschsoppa
  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli
    tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Laxfärsbiff med skirat smör
    grön ärtcreme samt potatispuré
  • Gård: Grillad fläsknoisette
    med ramslöksaioli och ugnsbakad potatis
  • Äng: Morotsbiffar
    med ramslöksaioli och stekt grönsaksris
  • Pasta: Pestoslungad penne
    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika
  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete
    rödlök och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grillad entrecôte med choronsås
    serveras med friterade lökringar & stekt potatis
  • Ugnsgrillad färsk laxfilé
    med örtcreme, serveras med kokt potatis & citron
  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med fläskkarré
    lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten
    med lättwokade grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Nattbakad kotlett med chilibearnaise
    & rödvinssås
  • Kåldolmar med gräddsås & rårörda lingon
  • Veg: Feta-& grönsaksfylld zucchini
    med chilibearnaise
  • Wok: Kyckling fräst i vitlök & chili
  • Pasta: med lax & gräslök i vitvinssås
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Nattbakad högrev med karamelliserad balsamicosky
    samt rostade grönsaker och tomataioli
  • Veckans Kött: Grillad majskyckling
    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise
  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja
    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise
  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad
    chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

Scandic Väst

  • Vitlök & rosmarinbakad lammstek
    serveras med rosmarinsky
  • Halstrad gös serveras med hummersås
  • Rostad rödbetor med chevre

P2 Restaurang & Catering

  • Rostbiff med potatisgratäng
    och rödvinssås
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Halstrad lax, citron hollandaise
    syrad gurka, potatisstomp
  • Fläskschnitzel, café de parissmör
    rödvinssås, rostad potatis
  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd
    dessert & dagens soppa
  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost
    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes
  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter
    aioli, rädisa, getost
Friday, June 14