Lunch menu

Monday, September 9

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Champinjongratinerad hokifilé
    med gräddkokt purjo och citruspotatis
  • Gård: Texas chili med guacamole
    nachos och rispilaff
  • Äng: Rårakor med rostade rotsaker
    och lingon
  • Pasta: Pasta linguine Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano
  • Sallad: Dagens sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta med
    nacho-chips & guacamole, serveras med ris
  • BBQ-glaserad svensk fläskkarré
    med örtkryddad färskost, serveras med ugnsrostad klyftpotatis
  • Indisk: nadan kozi curry
  • Vegan: aloo gopi
  • Poke bowl med yakiniku-biff, lax
    eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med
    västkustdressing, serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade grönsaker
    & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff med tryffelaioli & BBQ-sås
    samt stekt vitlökspotatis
  • Stekt panerad kummelfilé med skagenröra
  • Veg: Spaghetti med quornfärssås & riven ost
  • Wok: Kyckling "Paneng" med röd curry
    & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Kycklingbröst med ratatouille och
    rostad potatis samt aioli
  • Veckans kött: hjort och vildsvinsköttbullar
    med äppelgräddsås, pressgurka och lingon samt potatispure
  • Veckans Under Ytan: fish & Chips
  • Veckans Vegetariska: kikärtsbiff med tomat
    och grönsaksragu samt vitlökscreme

La Fontana

  • Italianska biffar med tomatsås
    och stekt potatis
  • nötkött gryta med färska grönsaker
    och ris

Scandic Väst

  • Canjonrubbad fläskfilé serveras
    med grönpepparsås
  • Sotad torsk serveras med lime
    & dillkräm
  • Rödbetsbiffar serveras
    med örtagårdkräm

P2 Restaurang & Catering

  • Lasagne med cole slaw
  • Kalops med kokt potatis
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Kallrökt lax med krassesås och kokt potatis
  • Falafel med kall gräslökssås och ris
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Plommonspäckad fläskkarré, cognacgräddsås
    rostad kål, kokt potatis
  • Sedani rigati, mascarpone, gorgonzola
    kycklinglår, valnöt
  • Hamburgare: entrecote/bringa/högrev
    saltgurka, BBQ-sås, gul lök, cheddar, gremolata pommes
  • Vegetarisk: Pizza, getost, päron och valnötter
Monday, September 9