Lunch menu

Tuesday, October 8

Brödernas kök

  • Sallad: Pastasallad med kyckling, bacon
    champinjon och broccoli, toppad med riven parmesanost

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Ångad torskfilé med rimmat sidfläsk
    vitvinssås och örtrostad potatis
  • Gård: Ostfylld nötfärsbiff med tomat-
    och basilikasalsa och pestopotatis
  • Äng: Rostad zucchini med tomat- och
    basilikasalsa samt pestopotatis
  • Pasta: Fusilli tricolore med rökt lax, gräddkokt
    spenat och citronmascarpone

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Tagliatelle med strimlad kyckling
    & krämig paprikasås
  • Indisk: chicken korma
  • Vegan: grean beans thoran
  • Asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad torskfilé med remouladsås
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk
    & rårörda lingon
  • Örtmarinerad laxfilé med limecreme
    samt avocado-& mangosallad
  • Veg: Sesambakad aubergine med limecreme
    samt avocado-& mangosallad
  • Wok: Kyckling"Paneng" med röd curry & cocosmjölk
  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Krämig pasta med skogschampinjoner
    hjortfärs och spenat
  • Veckans Kött: Wallenbergare med potatispure
    skirat smör och ärtor samt rårörda lingon
  • Veckans Under Ytan: Asiatiska fiskkakor
    med nudlar, bok choi och gröncurry
  • Veckans Vegetariska: Bönburgare med lökaioli
    och klyftpotatis samt spetskålssallad

La Fontana

  • Rödvinsbersserad högrev
    med ugnsrostad potatis
  • Husets köttbullar med gräddsås, rårörda lingon
    pressad gurka och hemlagad potatismos

Scandic Väst

  • Köttfärslimpa på nötfärs serveras
    med gräddsås & lingon
  • Ugnsbakad sej i krämig dillsås
  • Rotsakpytt med rödbetor
  • Panerad tofu med limekräm

P2 Restaurang & Catering

  • Biff Lindström med dragonsky
  • Fisk- och skaldjurslasagne
    med ruccolacreme
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta med köttfärssås, parmesan
    och ruccola
  • Vegetarisk bolognese med parmesan
    och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Bakad kummel, Öjebyröra, bönor
    kokt potatis
  • Spagetti, bacon, ädelostsås
    skogschampinjoner
  • Hamburgare - entrecote/bringa/högrev, ädelost
    chilimajonnäs, tomat, gul lök, sötpotatispommes, brioche
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, svampkräm
    brynt smör, lingon

Pinoccio

  • Köttfärslimpa serveras med inlagd
    gurka, kokt potatis och gräddsås samt lingon
  • Panerad spätta med kokt potatis
    och remouladsås
Tuesday, October 8