Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Friday, November 22
Brödernas kök
Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål, broccoli
tomatsallad och naturell yoghurt
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Fiskgryta med purjolök, potatis
vitt vin och grädde samt örtkrutonger
Gård: Wallenbergare på kalvfärs med brynt
smör, rårörda lingon och potatispuré
Äng: Paprika, lök- och kikärtsgryta
på ruccola samt potatispuré
Pasta: Krämig Penne toppad med lax
spenat och mozzarella
Dessert:
Vi bjuder på hemlagad dessert till kaffe
Restaurang Chili & Lime
Grillad svensk ryggbiff med grönpepparsås
serveras med örtstekt potatis
Ugnsgrillad färsk laxfilé med dill-hollandaisesås
serveras med kokt potatis & lättfrästa haricots verts
Indisk: butter chicken
Vegan: mixed beans thoran
asiatisk lunchbuffé
Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
samt vårrulle & jordnötssås
Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
grönsaker & currysås
Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås
Restaurang Husman
Husmans panerade schnitzel
med bearnaise, rödvinssås & ärtor
Tacobuffé med tillbehör
Veg: Tacobuffé med quornfärs samt tillbehör
Wok: Fläskfilé med jordnötssås
Pasta: med salsiccia, grädde, strimlad
lök & konjak
Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Viltburgare från HC Vilt med rostad potatis
från "slätta" samt syrad kål och äppelslaw
Veckans kött: helstekt kalvinnanlår
med blomkålscreme och rostad potatis samt fänkålssky
Veckans under ytan: Spättafile med ragu
på fänkål, potatis och babyspenat samt citron och lagerbladssås
Veckans Green Friday: Rostade lättrökta morötter
med potatisterrine, ärthummus och citronyoghurt
La Fontana
Grillade biffar i en italiensk tomatsås
innehållandes ärtor, morot, färsk basilika och tomatklyftor
Husets grillade kycklingspett med stekt potatis
och vitlökssås
Scandic Väst
Vitlök, ingefära & chili marinerad kalv cuvette
serveras med rödvinssky
Smörstekt torsk serveras med sidfläsk
& rödvinssås
Vegetarisk lasagne
P2 Restaurang & Catering
GREEN FRIDAY – Morot- och rödbetsbiff
med rostad palsternacka och örtcreme
Fläskfilégryta med lök, svamp
och gorgonzola
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Pasta Carbonara
Räksallad med sparris och ägg
Kycklingsallad med Caesardressing
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
HG PopUp
[hg] har popup på Nobeltorget 5, Vallastaden
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Bakad kummel, yuzubakad fänkål, potatis-
& blomkålspuré, vispat brynt smör
Pulledpork taco, rawfood, srirachamajonnäs
koriander
Burgare – Entrecotekappa/Bringa/Högrev
Ädelost, dijonnäs, bifftomat, gul lök, brioche, sötpotatispommes
Vegetarisk: Pepparrostad rödbeta, dragon, friterad lök
Pinoccio
Panerad schnitzel med stekt potatis
och bearnaisesås
Grill buffé
Friday, November 22