Lunch menu

Monday, February 10

Brödernas kök

  • Sallad: Chèvresallad med valnötter
    och honung, bulgur, stekta rotfrukter och kål

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gräddig skärgårds-fiskgryta
    med räkor, fänkål och dillpotatis
  • Gård: Rödvinsbrässerad fläskytterfilé
    med svamp- och örtrisotto
  • Äng: Gratinerad palsternacka med ingefära
    och chipotlechilibönor samt risotto
  • Pasta: Pasta Bolognese på lamm
    och rosmarin samt grana padano

Restaurang Chili & Lime

  • Dijongryta (högrev, kantareller, dijonsneap)
    serveras med ris eller kokt potatis
  • Fläsknoisette med portvinstuvade champinjoner
    serveras med örtrostad potatis
  • Veg: pankopanerad halloumi
    med portvinstuvade champinjoner & örtrostad potatis
  • Indisk: chicken do pyasa
  • Vegan: mattar palak
  • Vietnamesisk poke bowl med citrongräs-kyckling
    citrongräs-biff eller vegetariska vårrullar
  • asiatisk lunchbuffé
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med skagensås,
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker
    med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Indisk kycklinggryta med basmatiris
    naanbröd & raita
  • Stekt panerad kamtjatkaflundrafilé (msc)
    med västkuströra
  • Veg: Indisk grönsaksgryta
    med basmatiris, naanbröd & raita
  • Wok: Fläskfilé
    med jordnötssås
  • Pasta: Spaghetti Bolognese med riven ost
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Rödvinsbakad karre med rostade rotfrukter
    och syrad rödlökscreme
  • Veckans kött: Viltwallenbergare
    med rårörda lingon, ärtor och skirat smör
  • Veckans under ytan: Halstrad Kummel
    medrödvinssky, brynta haricote verte och potatispure samt örtsmör
  • Veckans vegetariska: Kikärtsbiff med tomat
    & grönsaksragu samt rostad potatis och chiliaioli

La Fontana

  • Husets pannbiff med potatismos
    gröna ärtor,gräddsås,och lingonsylt
  • Fläskfilémedaljonger med pepparsås
    och stekt potatis
  • Ugnsgrillad laxfilé med kokt potatis
    och kall romsås

Scandic Väst

  • Chipotle marinerad fläskfilé serveras
    med choronsås
  • Pestobakad sej serveras
    med vitvinssås
  • Vegofärs fylld zucchini

P2 Restaurang & Catering

  • BBQ-glacerade revbensspjäll med cole slaw
    och klyftpotatis
  • Dillkött med kokt potatis
  • Gnocchi med svamp, parmesan och ruccola
  • Biff Bourguignon med potatismos
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg
    och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Tortellini, grönkål, grana padano
    grädde
  • Kycklinggryta, kokosmjölk, rödcurry
    koriander, champinjoner
  • Hamburgare/Beyondburger: pickad rödlök
    svarta munken, romansallad, aioli, brioche & pommes
  • Vegetarisk: Bakad rotselleri, ägg63°
    grana padano, smörsås

Pinoccio

  • Fläsknoisetter med krämig paprikasås
    samt rostad majsrör och stekt potatis
  • Fiskfilé bakad med mozzarella och pesto
    serveras med hummersås
Monday, February 10