Lunch menu

Friday, March 27

Brödernas kök

  • Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
    broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Gratinerad fisk med räkor, sparris
    samt citronpotatis
  • Gård: Smörstekt fläsknoisette
    med soltorkad tomatsky och Ceasarpotatis
  • Äng: Texmex tortilla med quornfärs, grönsaker
    och limeyoghurt
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. helstekt fläskfilé med 3-pepparsås
    serveras med baconfrästa haricots verts & potatisgratäng
  • 2. ugnsgrillad laxfilé med romsås, serveras
    med kokt potatis & citron
  • -
  • 4. Indisk: chicken tikka masala
    vegan: kadahi mushroom
  • 5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med chili-oil & citrongräs
  • 8. wokad biff med bambuskott
    & färska champinjoner
  • 9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
  • 10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Fläskfilémedlajonger "Black & White"
    med lökbrynta haricot verts
  • Kyckling Faijtas med ris, tortilla
    nachos & guacamole
  • Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos
    & guacamole
  • Pasta: med räkor & rökt lax i vitvinssås
  • Wok: Entrecôte med färska champinjoner
    lök & chili
  • Grill: Hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Högrevsburgare med cheddarcreme
    picklad lök och friterad potatis
  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Burgare på Högrev. Pommes frites, Briochebröd
    cheddar, dressing, lök, sallad samt skivad frukt till efterätt

P2 Restaurang & Catering

  • P2´s fiskburgare med selleri och fänkålsslow
    samt klyftpotatis
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg
    och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • P2’s falafel med couscoussallad
    och gurk- och äppleyoghurt
  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Wallenbergare, potatispuré
    skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon
Friday, March 27