Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Friday, March 27
Brödernas kök
Sallad: Grillad lax med quinoa, stekt kål
broccoli, tomatsallad och naturell yoghurt
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Gratinerad fisk med räkor, sparris
samt citronpotatis
Gård: Smörstekt fläsknoisette
med soltorkad tomatsky och Ceasarpotatis
Äng: Texmex tortilla med quornfärs, grönsaker
och limeyoghurt
Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
och chipotlesalsa samt riven ost)
Restaurang Chili & Lime
1. helstekt fläskfilé med 3-pepparsås
serveras med baconfrästa haricots verts & potatisgratäng
2. ugnsgrillad laxfilé med romsås, serveras
med kokt potatis & citron
-
4. Indisk: chicken tikka masala
vegan: kadahi mushroom
5. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
6. dagens gryta: thailändsk rödcurry-kyckling
7. wokad kyckling med chili-oil & citrongräs
8. wokad biff med bambuskott
& färska champinjoner
9. friterad kyckling med sötsur sås eller currysås
10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)
Restaurang Husman
Fläskfilémedlajonger "Black & White"
med lökbrynta haricot verts
Kyckling Faijtas med ris, tortilla
nachos & guacamole
Veg: Grönsaks Faijtas med ris, tortilla, nachos
& guacamole
Pasta: med räkor & rökt lax i vitvinssås
Wok: Entrecôte med färska champinjoner
lök & chili
Grill: Hamburgare, Green burgare
& kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Högrevsburgare med cheddarcreme
picklad lök och friterad potatis
Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
med dillstuvad potatis
Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs
La Fontana
Burgare på Högrev. Pommes frites, Briochebröd
cheddar, dressing, lök, sallad samt skivad frukt till efterätt
P2 Restaurang & Catering
P2´s fiskburgare med selleri och fänkålsslow
samt klyftpotatis
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg
och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
P2’s falafel med couscoussallad
och gurk- och äppleyoghurt
Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
och skysås
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Wallenbergare, potatispuré
skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon
Friday, March 27