Events
What we do
Deeptech
AI Sweden
Cyberly
IoT World
Visual Sweden
Aerospace Cluster Sweden
Agtech Sweden
How we create impact
Sweden Secure Tech Hub
Sustainability Initiatives
Energy Efficiency
Life Long Learning
Code Summer Camp 2024
Regional Flagships
Invisible Participation
Startup, Scaling and Renewing
Lead- Startup incubator
Swedish Scaleups
IndX- international startup arena
Trainings & Offers
Få mer gjort med mindre resurser – Hållbart och effektivt
Digital kompetens för företagens konkurrenskraft
Koppla upp! med IoT World
Utbildning i Grundläggande cybersäkerhet
Career & Community
Career
Job Listings
Opportunities for students
Switch to Sweden
Community
Community building & find your community
Bright East
Brilliant Mentors of the Future
East Sweden Tech Women
About
Companies in the park
Linköping Science Park Ltd.
About Linköping Science Park
Work with us
Address
The Team
Science Park Board
Locations
Mjärdevi
Lunch menu
Cavok District – IMA One
Ebbepark
Vreta Kluster
Celebrations
Awards 2024
Preparations for the 40th anniversary
Today's lunch in Mjärdevi
Anmäl dig!
Nya affärsmöjligheter inom lantbruket
15/5 — Navigera på dagens högteknologiska lantbruksmarknad
Read more
Lunch menu
Thursday, March 26
Brödernas kök
Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
bulgur och tomatsallad
Collegium Restaurang & Konferens
Hav: Pestobakad sejfilé med ajvarcreme
och basilikarostad bulgur
Gård: Lasagne al forno med tomatragu
och grana padano
Äng: Vegetarisk lasagne serveras
med ajvarcreme och dressad ruccola
Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
och chipotlesalsa samt riven ost)
Restaurang Chili & Lime
1. Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
2. pulled pork med klyftpotatis, coleslaw
& picklad rödlök
3. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme
serveras med dillstekt eller kokt potatis & citron
4. Indisk: chicken tikka masala
Vegan: kadahi mushroom
4. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
& jordnötssås
6. dagens gryta: vietnamesisk curry-kyckling
7. wokad kyckling med färska grönsaker & cashewnötter
8. wokad biff med BBQ-sås & färska grönsaker
9. friterad kyckling med sötsur sås
eller currysås
10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)
Restaurang Husman
Lasagne med coleslawsallad
Gulaschsoppa/Hummersoppa
samt äpplekaka med vaniljsås
Hjortskavsgryta med kantareller, rårörda lingon
pressgurka, potatismos
Veg: Spenat & grönsakslasagne
med coleslawsallad
Wok: Kyckling med chili, sweet chili
& cocosmjölk
Grill: hamburgare, Green burgare
& kebabtallrik
Restaurang Matkultur
Grillad kotlett med cole slaw och ostgratinerad
potatis samt rökig tomat och bbq-sås
Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
med dillstuvad potatis
Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs
La Fontana
Helstekt marinerad kycklingfilé
med stekt potatis och svampsås
Halloumitallrik med pommes frites
och honungsbalsamico
P2 Restaurang & Catering
Gulaschsoppa med gräddfil
bärpaj med vaniljgrädde
Parmesanbakad lax med peppar
och citrushollandaise
Varmrökt lax med kall dill- och romsås
samt kokt potatis
Räksallad med ägg och syltad rödlök
Kycklingsallad med knaperstekt bacon
och färskriven parmesan
P2’s falafel med couscoussallad
och gurk- och äppleyoghurt
Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
och skysås
YATAI by ShinNori
Avhämtning IKI Lunchmeny
Läs hela menyn här
Viktors bakficka
Fläsknoisette, råstekt potatis kallslagen bearnaise
Thursday, March 26