Lunch menu

Thursday, March 26

Brödernas kök

  • Sallad: Haloumi med stekt kål, kyckling
    bulgur och tomatsallad

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Pestobakad sejfilé med ajvarcreme
    och basilikarostad bulgur
  • Gård: Lasagne al forno med tomatragu
    och grana padano
  • Äng: Vegetarisk lasagne serveras
    med ajvarcreme och dressad ruccola
  • Pasta: Penne Diablo (rimmat sidfläsk, lök-
    och chipotlesalsa samt riven ost)

Restaurang Chili & Lime

  • 1. Kantarellsoppa toppad med knaperstekt
    bacon, samt pannkakor med sylt & grädde
  • 2. pulled pork med klyftpotatis, coleslaw
    & picklad rödlök
  • 3. ugnsgrillad laxfilé med dill- & pepparrotscreme
    serveras med dillstekt eller kokt potatis & citron
  • 4. Indisk: chicken tikka masala
    Vegan: kadahi mushroom
  • 4. Grill: kycklingspett med wokade grönsaker
    & jordnötssås
  • 6. dagens gryta: vietnamesisk curry-kyckling
  • 7. wokad kyckling med färska grönsaker & cashewnötter
  • 8. wokad biff med BBQ-sås & färska grönsaker
  • 9. friterad kyckling med sötsur sås
    eller currysås
  • 10. kombo (dagens 7 eller 8 + dagens 9)

Restaurang Husman

  • Lasagne med coleslawsallad
  • Gulaschsoppa/Hummersoppa
    samt äpplekaka med vaniljsås
  • Hjortskavsgryta med kantareller, rårörda lingon
    pressgurka, potatismos
  • Veg: Spenat & grönsakslasagne
    med coleslawsallad
  • Wok: Kyckling med chili, sweet chili
    & cocosmjölk
  • Grill: hamburgare, Green burgare
    & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Grillad kotlett med cole slaw och ostgratinerad
    potatis samt rökig tomat och bbq-sås
  • Veckans under ytan: Lättrökt bakad lax
    med dillstuvad potatis
  • Veckans vegetariska: Kikärtsburgare
    med chilisyrad kål samt friterad potatis och chilimajonnäs

La Fontana

  • Helstekt marinerad kycklingfilé
    med stekt potatis och svampsås
  • Halloumitallrik med pommes frites
    och honungsbalsamico

P2 Restaurang & Catering

  • Gulaschsoppa med gräddfil
    bärpaj med vaniljgrädde
  • Parmesanbakad lax med peppar
    och citrushollandaise
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Räksallad med ägg och syltad rödlök
  • Kycklingsallad med knaperstekt bacon
    och färskriven parmesan
  • P2’s falafel med couscoussallad
    och gurk- och äppleyoghurt
  • Helstekt kotlett med gräddkokta rotsaker
    och skysås

YATAI by ShinNori

Viktors bakficka

  • Fläsknoisette, råstekt potatis kallslagen bearnaise
Thursday, March 26