Lunch of the day

Tuesday, 1 July

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater,
 spenat, chiliflakes, purjolök & vitlök, toppad med grana padano

  • Egenpanerad flundra

    med skagensås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk & lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås & kokt färskpotatis

  • Ost- & parmesangratinerad kycklingfilé

    med örtcreme, rödvinssky & stekt färskpotatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Entrecôte

    med vitlök, chili & cashewnötter

  • Sallad: Räkor & fetaost

    med matvete & Red hot chili

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/ champinjonsås

  • Wokad på fläskfilé

    med färska grönsaker

  • Kycklingspett

    med ugnsbakad potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och dillsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fiskgryta

    torsk, potatis, morot, fänkål, aioli

  • Dagens grönt: Bakade betor

    havreris, ramslökspesto, picklad silverlök, solrosfrön, örter, kräm på färskost och getaost från Löt

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    glasnudlar, sesampicklad gurka, vitkål, morot, böngroddar, koriander, sesammajonnäs

  • Veckans dessert: Färskostmousse

    hallon, limekaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Sydfransk fisk & skaldjursgratäng

    Serveras med kokt potatis samt limeaioli

  • Dagens 2: Köttfärslimpa

    Serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon

  • Varmrökt lax smaksatt med chili & lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Stekt strömming

    Serveras med kokt potatis samt skirat smör med ansjovis & kapris

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver & fetaost

  • Krämig skaldjursrisotto

    Saffran, hummer & räkor samt parmesan

More lunches available at

Tuesday, July 1