Lunch of the day

Tuesday, 5 August

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt potatis
  • Linguine med fläskfilé

    champinjoner,
bacon, purjolök & vitlök, samt
toppad med grana padano

  • Poké bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg: wokade äggnudlar med grönsaker

    samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk med stekt fläsk & lingon
  • Stekt fläsk med löksås & kokt färskpotatis
  • Köttbullar

    med kokt färskpotatis, gräddsås, lingon & pressgurka

  • Veg: Raggmunk med lingonkeso
  • Pasta: med strimlad biff i gorgonzolasås
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Kyckling

    med bacon & Red hot chili

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset fläskschnitzel

    med smörstekt potatis och bearnaisesås/champinjonsås

  • Kycklingfilé

    med klyftpotatis och remouladsås

  • Huset pannbiff

    med stekt potatis löksås och lingonsylt

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Husets ugnsgratinerade lasagne

    serveras med riven ost

  • Pasta Bolognas

    med huset nötfärs och riven ost

  • Kycklingschnitzel

    serveras med stekt potatis och bearnaisesås

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med kokt potatis och remouladsås

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Pasta dipollo

    pasta med kycklingfilé, champinjoner, krämig grädde och riven ost

  • Fläskkotlettschnizel

    serveras med rostad potatis och bearnaisesås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Färsbiff på kött från Östergötland

    potatispuré, pressgurka, lingon, gräddsås

  • Dagens grönt: Bakad morot

    rostad potatis, picklad lök, örtsallad, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    pasta, tomater, picklad lök, prästost, ärtskott, frön, pestokräm

  • Veckans dessert: Rabarber, sockerkaka, färskostmousse

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Presenteras inom kort
  • Dagens 2: Presenteras inom kort
  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Kantarell-pinsa Bianco

    Med lök & västerbottensost

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

More lunches available at

Tuesday, August 5