Lunch of the day

Friday, 2 May

Brödernas kök

  • Poké bowl

    Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamaj

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizza buffé

    Högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola Pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Ugnsbakad kycklingfilé

    serveras med klyftpotatis, ädelostsås

  • Stekt fiskfilé (pangasius)

    med kokt potatis och remouladsås

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Stångs Mjärdevi

  • DAGENS RÄTT: Färsbiff på kött från Östergötland

    rostad potatis, haricot verts, vispat vitlökssmör, rödvinssky

  • DAGENS GRÖNT: Najas stekost

    rotfrukter, picklad lök, bakad tomat, ruccola, aioli

  • Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • VECKANS SALLAD: Räksallad

    romansallad, tomater, picklad lök, prästost, piccolinogurka, ärtskott, krutonger, vitlökskräm

  • VECKANS DESSERT: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Kalventrecoté

    Serveras med potatisgratäng samt rödvinssås

  • Tensta tournedos fylld med lök, bostongurka & ost

    Serveras med potatispuré samt senapscremé

  • Veckans fisk: Sesamstekt lax

    Serveras med asiatiskt nudelsallad samt teriyakimajo

  • Veckans green: Pinsa

    Med chevré, oliver & kronärtskockshjärta

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

Friday, May 2