Lunch of the day

Monday, 30 June

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Vitlök- & chilibakad svensk fläskkarré

    med äppelmustsås & gele, serveras
 med ugnsrostad potatis

  • Egenpanerad torskfilé

    med
skagensås, serveras med
 kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummelfilé

    med rom-& gräslökssås & kokt färskpotatis

  • Kålpudding

    med gräddsås, lingon & kokt färskpotatis

  • Veg: Pasta

    med kantareller ost, peppar & spenat

  • Pasta: med fläskfilé

    peppar & kantareller

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med örter, melon & pasta

  • Grillen serverar

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset pannbiff

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Fläskfilébitar i krämig sås

    med ris och grönsaker

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Huset ugnsgratinerad lasagne

    serveras med riven ost

  • Sprödbakad flundra

    med kokt potatis och remouladsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinggryta på svenskt kycklinglår

    ris, sparris, ångad sommarkål, dijon- och vitvinssås

  • Dagens grönt: Gnocchi

    svamp, örter, linser, parmesan, örtsmörsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    glasnudlar, sesampicklad gurka, vitkål, morot, böngroddar, koriander, sesammajonnäs

  • Veckans dessert: Färskostmousse

    hallon, limekaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Köttfärslimpa

    Serveras med gräddsås, kokt potatis samt rårörda lingon

  • Dagens 2: Merquez

    Serveras med ljummen potatissallad samt taleggiocréme

  • Varmrökt lax smaksatt med chili & lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Stekt strömming

    Serveras med kokt potatis samt skirat smör med ansjovis & kapris

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver & fetaost

More lunches available at

Monday, June 30