Lunch of the day

Monday, 20 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Fläskfilégryta

    med västerbottenost,
champinjoner, paprika, soja & vitlök, serveras med saltgurka & ris

  • Moussaka

    med potatis, serveras med
tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Egenpanerad flundra

    med
västkustsås, serveras
med kokt potatis & citro

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk lubbfilé

    med dill-& romsås samt kokt potatis

  • Hjortfärsmedaljong från Värna

    med enbärsgräddsås, lingon & stekt potatis

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, cocosmjölk, chili & basmatiris

  • Pasta: med fläskfilé

    bacon & färska champinjoner

  • Wok: Kyckling

    med mango, ingefära & lime

  • Sallad: Räkor

    med pasta & tapenad

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Baconlindad kycklingfilé

    med potatisgratäng och champinjonsås

  • Krämig fläskgryta

    med kokosmjölk, grönsaker och ris

  • ٍStekt fläsk

    med kokt potatis och löksås.

  • Panerad spättafilé

    med stekt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Stekt fläsk

    serveras med kokt potatis och brunsås

  • Smörstekt fiskfilé

    serveras med kokt potatis och remouladsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinggryta på svenskt kycklinglårfilé

    potatispuré, lök, sidfläsk, persilja, morot, rödvin

  • Dagens grönt: Gnocchi

    rotselleri, tomat, gotlandslinser, svamp, parmesan

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, grönkål, picklad tomat, krutonger, lök, fänkål, västerbottenostkräm

  • Veckans dessert: Vaniljmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Lasagne

    Serveras med nyriven parmesan

  • Dagnes 2: Ugnsstekt falukorv fylld med gurka & lök

    Serveras med potatispuré

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

More lunches available at

Monday, October 20