Lunch menu

Wednesday, June 12

Brödernas kök

  • Soppa: Thai-inspirerad kycklingsoppa
  • Sallad: Medelhavssallad med pasta
    pestomarinerad mozzarellaost, serranoskinka och grillade grönsaker

Collegium Restaurang & Konferens

  • Hav: Stekt sejfilé med äppel, keso- och purjoröra
    serveras med örtrostad potatis
  • Gård: Kryddrubbad långbakad fläskytterfilé
    med kantarellsky och potatisgratäng
  • Äng: Zucchininuggets med currysås
    rosmarinmorötter och potatisgratäng
  • Pasta: Pestoslungad penne
    med fläskfilé, oliver, kapris och paprika
  • Sallad: Kycklinglårfilé på bädd av matvete, rödlök
    och roman samt caesardressing

Restaurang Chili & Lime

  • Grönpepparbiff med gräddsås, lingon
    & pressgurka, serveras med potatismos eller kokt potatis
  • Ugnsgratinerad falukorv
    fylld med äpple, bostongurka & senap, serveras med potatismos
  • Indisk: chettinadu kozhi curry
  • Vegan: mixed beans thoran
  • Poke bowl med kyckling
    med femkrydda, lax eller halloumi på risbädd
  • Asiatisk lunchbuff
  • Fisk: sprödbakad kapkummelfilé med chili-majonnäs
    serveras med kokt potatis & citron
  • Veg 1: wokade grönsaker med cashewnötter
  • Veg 2: wokade äggnudlar med grönsaker
    samt vårrulle & jordnötssås
  • Veg 3: samosa-knyten med lättwokade
    grönsaker & currysås
  • Grill: kycklingspett, med klyftpotatis
    eller wokade grönsaker, ris & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Grillad kycklingfilé med örter
    samt fetaostcreme & basilikasky
  • Pulled pork med pitabröd, coleslaw
    BBQ-sås & klyftpotatis
  • Veg: Tortellinigratäng med valnötter
    kvibille & färsk spenat
  • Wok: Entrecöte med portabellosvamp
    & strimlad lök
  • Pasta: Tortellinigratäng med kvibille
    & strimlad rökt skinka
  • Grill: Hamburgare, Green burgare & kebabtallrik

Restaurang Matkultur

  • Sesam och soyabakad kotlett
    med stekta nudlar och chilicreme
  • Veckans Kött: Grillad majskyckling
    med ljummen primörsallad samt tomat och ruccolabearnaise
  • Veckans Under Ytan: Örtbakad Kolja
    med ljummen primörsallad samt dill och pepparrotshollandaise
  • Veckans Vegetariska: Honungsbakad
    Chevre med ljummen primörsallad och tzatsiki

La Fontana

  • Ugnsgrillad lax med kokt potatis
    och kall dillcréme
  • Grekiska biffar med fetaost,tzatziki
    och grekisk sallad

Scandic Väst

  • Sweetchilibakad fläskytterfilé serveras
    med rosépepparsås
  • Ugnstekt sej i vitvinssås toppad
    med räkor & ägg
  • Bakad blomkål med parmesan

P2 Restaurang & Catering

  • Oxbringa med pepparrotssås
  • Flygande Jakob med ris
  • Varmrökt lax med kall dill- och romsås
    samt kokt potatis
  • Pasta Carbonara
  • Pasta med svamp, parmesan och ruccola
  • Räksallad med sparris och ägg
  • Kycklingsallad med Caesardressing

YATAI by ShinNori

HG PopUp

Viktors bakficka

  • Stekt strömming, brynt smör
    lingon, potatispuré
  • Slottsstek, gelé, gräddsås, kokt potatis
    & saltgurka
  • Salladsbuffé, smör, hembakat bröd
    dessert & dagens soppa
  • Hamburgare, crème fraiche, rökt cheddarost
    isbergssallad, karamelliserad lök och sötpotatispommes
  • Vegetarisk – Kumminrostade knippmorötter
    aioli, rädisa, getost
Wednesday, June 12