Dagens lunch

onsdag, 22 oktober

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås & lingon, serveras med inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • Paella med räkor & kyckling

    serveras med aioli & citron

  • Ugnsgrillad laxfilé

    med
västkustsås, serveras
med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Örtmarinerad helstekt fläskfilé

    med pepparsås & stekt kulpotatis

  • Pankopanerad kycklingfilé

    med wokade grönsaker, ris & sötsursås

  • Veg: Pankopanerad aubergine

    med wokade grönsaker, ris & sötsursås

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med matvete, citron & ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La Fontana special orientalisk grillbuffé:

    Shish kebab, kycklingspett, lammspett med fem olika mezor, rostad potatis med rosmarin, klyftpotatis

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Fläskkotlettschnitzil

    serveras med rostad potatis, bearnaisesås

  • Huset nötfärslasagne

    med gräddost och riven ost

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Hjortfärsbiff på svensk dovhjurt

    potatis- och jordärtskockspuré, kål, gulbetor, trattkantarellsås

  • Dagens grönt: Variation på pumpa

    svenska kikärtor, machesallad, smulad getaost från Löt

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    pasta, grönkål, picklad tomat, krutonger, lök, fänkål, västerbottenostkräm

  • Veckans dessert: Vaniljmousse

    hallon, sockerkaka

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Raggmunk med stekt fläsk

    Serveras med lingongrädde

  • Dagnes 2: Bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle och parmesan

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Fler luncher finns på

onsdag, oktober 22