Dagens lunch

tisdag, 22 april

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel

    med champinjonsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Dijongryta

    högrev, kantareller, dragon,
 soja & grädde. Serveras med ris
 eller kokt potatis

  • Egenpanerad torskfilé

    med
 dill- & picklesmajonnäs, serveras
 med kokt potatis & citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kummelfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Köttbullar

    med potatismos eller kokt potatis, gräddsås, lingon & pressgurka

  • Veg: Grönsakswok

    med strimlad quorn, cashewnötter & jasminris

  • Pasta: med fläskfilé

    soltorkad tomat & färska champinjoner

  • Kycklingwok

    med vitlök, chili & färsk ingefära

  • Räksallad

    med pasta, örter, ägghalva & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Pulled pork

    med ris och tillbehör

  • Kycklingfilé

    med smör stekt potatis och champinjonsås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Falafel sallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka,ruccola

Pinoccio

  • Husets raggmunk

    med stekt fläsk samt lingon

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    med pommes och skagenröra

  • Pizza

    Våra ordinarie pizzor ingår

Universitetsklubben

  • Wokade grönsaker med tofu

    serveras med stekta nudlar

  • Örtmarinerad fläskfilé

    serveras med klyftpotatis samt bearnaisesås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svensk kycklinglårfilé

    rostad potatis, picklad lök,babyspenat, ramslöksmajonnäs

  • Dagens grönt: Pasta

    svamp från Östgöta svamp, sotad kålsallad, krämig ostsås G L

  • Stångs wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör L G

  • Veckans sallad: Räksallad

    örtslungad potatis, picklad morot, rädisor, aioli

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan G L

Pegs & Tails

  • Ugnsstekt karré

    Serveras med plommongräddsås och kokt potatis

  • Gravad lax

    Serveras med hovmästarsås & örtstuvad potatis

  • Frasig färsk sej

    Dansk remouladsås, gröna ärtor och kokt potatis

  • Pinsa Bianco

    Kantareller och västerbottensost

  • Varmrökt lax smaksatt med chili&lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, april 22