Dagens lunch

måndag, 12 maj

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Lasagne

    serveras med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Helstekt svensk fläskytterfilé

    med portvinstuvade champinjoner, serveras med lättfrästa haricots verts 
& ugnsrostad potatis

  • Egenpanerad flundrafilé

    med chili- & limemayo, serveras med
kokt potatis & citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudla

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pannbiff med ramslöksaioli

    örtsky & vitlöksrostad kulpotatis

  • Stekt panerad kummelfilé

    med västkuströra & kokt potatis

  • Veg: Bön-& fetafylld paprika

    med ramslöksaioli, örtsky & vitlöksrostad kulpotatis

  • Pasta: Spaghetti Carbonara (bacon)
  • Wok: Kyckling med färsk röd chili & cocosmjölk
  • Sallad: Räkor med matvete, ägghalva & citron
  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Fläskfilé med ugnsstekt potatis och bearnaisesås
  • Panerad rödspätta med kokt potatis och remouladsås
  • Wok med kycklingfilé och färska grönsaker samt ris
  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Lövstek

    serveras med pommes, grönsaker och bearnaisesås

  • Panerad fiskfilé flundra

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Helstekt kotlettrad

    serveras med champinjonsås samt kokt potatis

  • Rostade rotsaker

    serveras med basilikakräm toppad med rostade solroskärnor

Stångs Mjärdevi

  • Dagens grönt: Risotto

    svensk sparris, ångad kål, rostad mandel, citron, örter, brynt smör

  • Dagens rätt: Svensk kycklinglårfilé

    ljummen potatissallad, rädisor, ramslöksmajonnäs

  • Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    glasnudlar, morot- och kålssalad, sesam, salladslök, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Ugnsstekt karré

    Serveras med champinjonsås

  • Dagens 2: Skink- och ädelostsås med färsk tagliatelle
  • Grön- och vitsparris risotto med västerbottenost
  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, maj 12