Dagens lunch

måndag, 19 maj

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • Kålpudding

    med gräddsås & lingon,
serveras med kokt potatis

  • Egenpanerad torskfilé

    med
tartarsås, serveras med kokt potatis & citron

  • Poke bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk torskfilé

    med skagensås & kokt potatis

  • Bakad potatis

    med skagenröra samt tomat-& löksallad

  • Köttbullar

    med potatismos eller kokt potatis, gräddsås, pressgurka & lingon

  • Veg: Bakad potatis

    med grönsakskeso samt tomat-& löksallad

  • Pasta: med fläskfilé

    färska champinjoner & bacon

  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor med matvete

    ägghalva, vattenmelon & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Pannbiff

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Pulled beef

    med ris

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Lövstek

    serveras med pommes, grönsaker och bearnaisesås

  • Panerad fiskfilé flundra

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Vårrullar serveras med ris
  • Kycklinggryta

    rödcurry, citrongräs, limeblad & kokosgrädde serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svensk kycklinglårfilé

    ceasarpotatissallad, bacon, picklad lök

  • Dagens grönt: Gnocchi

    tomatsås, linser, ruccola, aioli

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kycklingsallad

    roman, krutonger, picklad lök, körsbärstomat, bacon, parmesan, vitlökskräm

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Köttbullar

    Serveras med gräddsås samt kokt potatis, rårörda lingon

  • Dagens 2: Isterband

    Serveras med ört stuvad potatis samt senapscream

  • Veckans green: Spenat & ricotta-fylld tortellini

    Med het tomatsås med soltorkade tomater samt oliver

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, maj 19