Dagens lunch

måndag, 26 maj

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé

    med portersås & äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis

  • Moussaka

    med potatis, serveras
med tomat-, lök- & ruccolasallad

  • Egenpanerad flundra

    med skagensås
(räkor & crabfish), serveras med
kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad kapkummel

    med dill-& räkröra samt kokt potatis

  • Pannbiff

    med kantarellsås, lingon, inlagd gurka & potatismos eller kokt potatis

  • Veg: Pasta med grönkål

    ost & frön

  • Pasta: med salsiccia
  • Wok: Kyckling "Paneng"

    med röd curry & cocosmjölk

  • Sallad: Räkor

    med bulgur, ägghalva, passionsfrukt & citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset pannbiff

    med kokt potatis, löksås och lingonsylt

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och vitlökssås

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami och ruccola

Pinoccio

  • Stekt fläsk

    serveras med kokt potatis, brunsås och lingonsylt

  • Panerad fiskfilé flundra

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetarisk lasagne på sojafärs

    samt grönsaker

  • Ugnstekt kycklingfilé

    serveras med potatisgratäng samt dragonsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinggryta

    bakade rotfrukter, sparris, babyspenat, dragon- och dijonsås

  • Dagens grönt: Tomatrisotto

    grillad vårlök, bakad tomat, smulad getaost, basilika- och citronolja

  • Stångs klassiker: Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    havreris, bakad tomat, picklad lök, rädisa, kvaringssmulor, dillgurka färskostkräm

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Pytt i panna

    Serveras med stekt ägg & rödbetor

  • Dagens 2: Bolognese

    Serveras med färsk tagliatelle samt nyriven parmesan

  • Veckans green: Kommer inom kort
  • Varmrökt lax smaksatt med chili & lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, maj 26