Lunch of the day

Thursday, 15 May

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat och lök-sallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebabtallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Mustig ungersk gulaschsoppa toppad med creme fraiche

    samt bärpaj med vaniljsås

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med skagensås,
serveras med fänkålsallad & kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: wokade äggnudla

    wokade äggnudlar med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Rostbiff med potatisgratäng & pepparsås
  • Kyckling Faijtas

    med ris, tortilla, nachos, tomatsalsa & guaqamole

  • Veg: Ostpanerad zucchini

    med potatisgratäng & grilltomat

  • Pasta: med räkor

    saffran, vitlök & chili

  • Wok: Fläskfilé med jordnötssås
  • Sallad: Kyckling

    med strimlad parmesan & pepparsalami

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special: Högrevsburgare och pizza buffé

    högrevsburgare, olika sorter av pizza, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes.

  • Veckans sallad: Kebabsallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner, valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Kycklingschnitzel

    schnitzel gjort av kyckling, rostad potatis och berarnaise

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och dillsås

Universitetsklubben

  • Boeuf bourguignon serveras med potatispuré
  • Rödbetsbiffar serveras med potatispuré

Stångs Mjärdevi

  • Dagens grönt: Pasta

    bakade tomater, gotlandslinser, portabellosvamp, örtsås

  • Dagens rätt: Fisk- och skaldjursfärsbiff

    potatis, haricot verts, rädisor, dill, hummersås

  • Stångs Wallenbergare

    potatis- och palsternackspuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    glasnudlar, morot- och kålssalad, sesam, salladslök, jordnötter, chilimajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    sockerkaka, vaniljkräm, hallon från skedevi, marsipan

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Kålpudding

    Serveras med gräddsås samt rårörda lingon

  • Dagens 2: Kommer inom kort
  • Grön- och vitsparris risotto med västerbottenost
  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Veckans fisk: Stekt strömming

    Serveras med brynt smör, kapris & kokt potatis

Thursday, May 15