Lunch of the day

Monday, 6 October

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    med nacho-chips & guacamole, serveras med ris

  • Vitlök- & chilibakad svensk fläskkarré


    med äppelmustsås & gele, serveras med ugnsrostade rotsaker

  • Egenpanerad flundra

    med
skagensås, serveras
med kokt potatis & citron

  • Poké bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetarisk: wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Vegetarisk: wokade äggnudlar

    med grönsaker, samt vårrulle & jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker & jordnötssås

Restaurang Husman

  • Stekt panerad färsk torskfilé

    med skagensås samt kokt potatis

  • Köttbullar med stuvade makaroner eller kokt potatis

    gräddsås, lingon & pressgurka

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med spenat & soltorkad tomat

  • Pasta: med fläskfilé

    kantareller & krämig brieost

  • Wok: Kyckling

    med mango & färsk chili

  • Sallad: Räkor & kräftstjärtar

    med röd quinoa & Red hot chili

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Texas chiligryta

    med ris

  • Strimlad grillmix av kyckling och fläsk

    med grönsaker och bearnaisesås

  • Panerad spättafilé

    med stekt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumisallad
  • Dagens pizza: La mafia

    champinjoner, oliver, salami & ruccola

Pinoccio

  • Schnitzel

    serveras med stekt potatis, rödvinssås, bearnaisesås och stekt grönsaker

  • Smörstekt fiskfilé

    serveras med kokt potatis och remouladsås

Universitetsklubben

  • Vegetariska vårrullar

    serveras med ris samt sweetchili

  • Kyckling teriyaki

    serveras med ris samt sweet chilikräm

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglårfilé

    lökris, sotade morötter, örter, vittvinssås

  • Dagens grönt: Falafel på svensk gulärta

    rostade rotfrukter, hummus, örtsallad, vitlökskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    fransk potatissallad, gulbetor, picklad gurka, kavringskrisp, krondillsmajonnäs

  • Veckans dessert: Prinsesstårta i glas

    Rabarberkompott, havresmulor, färskost

Pegs & Tails

  • Dagens 1: Skink-och ädelostsås med färsk tagliatelle
  • Dagens 2: Ugnsbakad karré

    Serveras med plommongräddsås samt kokt potatis

  • Varmrökt lax med chili & lime

    Serveras med romsås, picklad gurka och kokt potatis

  • Räksallad

    Serveras med rhode island, grönsaker, picklad rödlök samt nykokt ägg från Ås-gård

  • Grekisk sallad

    Med Halkidiki-Oliver, rödlök, fetaost samt vinägrett

Monday, October 6