Dagens lunch

måndag, 25 november

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Stekt panerad fläskschnitzel (svenskt kött)

    med champinjonsås & gele, serveras med ugnsrostad potatis

  • Kalops

    med morötter, serveras med
inlagda rödbetor och kokt potatis

  • Egenpanerad kapkummelfilé

    med
dill- och picklesmajonnäs, serveras
med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med färsk lubbfilé, remouladsås, kokt potatis eller pommes

  • Ugnsgratinerad falukorv

    med senap, lök, gurka och ost samt potatismos

  • Veg: Falafel

    med pommes och remouladsås

  • Pasta

    med fläskfilé, bacon och färska champinjoner

  • Kycklingwok

    med cocosmjölk och färsk röd chili

  • Räksallad

    med matvete, tapenad och ägghalva

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Huset lasagne

    med grönsallad

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Kycklingspett

    med stekt potatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Pepperoni pizza

    champinjoner, färsk paprika, skivad pepperoni och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    med gräddsås, stek lök, kokt potatis, lingon

  • Stekt fiskfilé

    med kokt potatis, grönsaker, remouladsås

Universitetsklubben

  • Ugnsgratinerade rödbetor

    med getost

  • Kalkonschnitzel Cordon Bleu

    serveras med stekt potatis, örtsmör och rödvinssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svenskt kycklinglår

    potatispuré, ångade rotfrukter, syrlig dillsås

  • Dagens grönt: Bakad kål

    morotspuré, rostade hasselnötter, örtsallad, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs räkceasarsallad

    roman, bacon från Skänninge, Granaost, tomat picklad lök, krutonger, vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Pyttipannan

    Serveras med stekt ägg och rödbetor

  • Veckans green: Pizza

    Med betor, chèvre, rostade pinjenötter och honung

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

måndag, november 25