Dagens lunch

tisdag, 26 november

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    Med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    Med löksås och kokt potatis

  • Krämig fläskfilépasta

    med soltorkade tomater,
chili-flakes, basilika, purjolök och vitlök,
samt toppad med grana padano

  • Egenpanerad flundra

    med
dill- och picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kyclingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Chili con carne av högrev

    med ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Veg: Chili med quornfärs

    samt ris, tortilla, nachos och vitlökssås

  • Pasta

    med räkor och kräftstjärtar i vitvinssås

  • Fläskfiléwok

    fräst i sesamolja, vitlök och ingefära

  • Kycklingsallad

    med bacon, pasta och vattenmelon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Chorizo De pimenton

    med potatis sallad och siratshamajo

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka,ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Schnitzel (fläskkotlett)

    med stekt potatis, bearnaisesås

  • Stekt fisk (panerad)

    med pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Saffransdoftande kikärtsgryta

    serveras med couscous

  • Klassisk bouillabaisse

    serveras med kokt potatis och aioli

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Ångad lubb

    potatispuré, morotscrudité, gulbeta, skaldjurssås

  • Dagens grönt: Bakad portabello

    svenska korallinser, rostad amandinepotatis, isad silverlök, svartpepparkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs räkceasarsallad

    roman, bacon från Skänninge, Granaost, tomat picklad lök, krutonger, vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Rotmos med rimmad oxbringa

    Serveras med pepparrotssås

  • Veckans fisk: Ugnsbakad laxfilé

    Serveras med västerbottensostsås och potatiskaka

  • Veckans green: Pizza

    Med betor, chèvre, rostade pinjenötter och honung

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

tisdag, november 26