Dagens lunch

onsdag, 27 november

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, stekt karré, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Klassisk Wallenbergare (kalvfärs)

    med skirat smör eller gräddsås, rårörda lingon, gröna ärtor och potatismos/kokt potatis

  • Ugnsgratinerad falukorv

    fylld med lök,
äpple, bostongurka och senap, serveras med potatismos

  • Egenpanerad torskfilé

    med
dill- och picklesmajonnäs, serveras med kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • BBQ-färsbiff av högrev

    med tryffelaioli, BBQ-sås, coleslaw, saltgurka, picklad röd lök och kulpotatis

  • Rotmos

    med rimmad fläskbog

  • Veg: Pan Pizza "Vegetaria"

    med tomat- och löksallad

  • Pasta

    med kyckling, grädde, spenat och vitlök

  • Kycklingwok

    med mango, lime och sweet chili

  • Räksallad

    med pasta, passionsfrukt och lime

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special grill buffé

    Bifteki, fläskfilé och halloumi med pommes och klyftpotatis

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Fläskfilé oscar

    med rostad potatis, bearnaisesås

  • Kyckling pasta

    med champinjoner och krämig grädde

Universitetsklubben

  • Het svart böngryta

    serveras med bulgur

  • Köttfärslimpa

    med bacon serveras med kokt potatis, gräddsås och pressgurka

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    potatis, babyspenat, vaxbönor, dragonmajonnäs

  • Dagens grönt: Bakade Östgötska betor

    svenskt havreris, grönkålspesto, honung- och färskostkräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs räkceasarsallad

    roman, bacon från Skänninge, Granaost, tomat picklad lök, krutonger, vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Dragon och dijon bräserad kycklingfilé

    Serveras med ris

  • Veckans fisk: Ugnsbakad laxfilé

    Serveras med västerbottensostsås och potatiskaka

  • Veckans green: Pizza

    Med betor, chèvre, rostade pinjenötter och honung

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

onsdag, november 27