Dagens lunch

torsdag, 28 november

Brödernas kök

  • Halloumibowl

    Ris, grillad kyckling, halloumi, tomat- och löksallad och tzatziki

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Kycklingkebab-tallrik eller falafel


    med tillbehörsbuffé

  • Kantarellsoppa

    toppad med knaperstekt bacon, samt pannkakor med sylt och grädde

  • Ugnsgrillad färsk laxfilé

    med skagensås,
serveras med äpple- och fänkålsallad
samt kokt potatis

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, samt vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Ärtsoppa med fläsk

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Thaisoppa

    med strimlad kyckling, samt pannkakor med sylt och grädde

  • Lasagne

    med coleslawsallad

  • Stekt panerad spättafilé

    med kokt potatis och räkröra

  • Veg: Ärtsoppa / Potatis- och purjolökssoppa

    samt pannkakor med sylt och grädde

  • Veg: Spent och bönfärslasagne

    med coleslawsallad

  • Fläskfiléwok

    med jordnötssås

  • Räksallad

    med ägghalva, matvete och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Huset köttbullar

    med kokt potatis och gräddsås och lingonsylt

  • Grillad entrécote

    med stekt potatis och bearnaisesås

  • Panerad spättafilé

    med kokt potatis och remouladsås

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Chevré

    crème fraiche, mozzarella, getost, färska champinjoner ,valnötter, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Ugnsbakad kycklingfilé

    med rotfrukter, currysås, ris

  • Smörstekt fiskfilé (panerad)

    med kokt potatis samt dillsås

Universitetsklubben

  • Veg stroganoff

    serveras med ris

  • Panko och parmesanpanerad kyckling

    serveras med klyftpotatis, haricots vertes och rödvinssås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Svensk flankstek

    rostad potatissallad, svensk chorizo, lök, tomater, aioli

  • Dagens grönt: Raggmunk

    svamp, kål, rårörda lingon, brynt smör

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Stångs räkceasarsallad

    roman, bacon från Skänninge, Granaost, tomat picklad lök, krutonger, vitlöksmajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Pannbiff

    Serveras med karamelliserad löksky samt kokt potatis och rårörda lingon

  • Veckans fisk: Ugnsbakad laxfilé

    Serveras med västerbottensostsås och potatiskaka

  • Veckans green: Pizza

    Med betor, chèvre, rostade pinjenötter och honung

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

  • Sallad med handskalade räkor

    Ägg från Ås-gård och picklad rödlök

torsdag, november 28