Dagens lunch

måndag, 16 december

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat- och löksallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Helstekt marinerad svensk fläskytterfilé

    med portersås och äppelchutney, serveras med ugnsrostad potatis

  • Flygande jacob

    på kycklingfilé, bacon, banan och JORDNÖTTER, serveras med ris

  • Egenpanerad kapkummelfilé

    med dansk remouladsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke bowl

    Vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Vegetariskt: Wokade grönsaker

    Med cashewnötter

  • Vegetariskt: Wokade äggnudlar

    Med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    Med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Fylld bratwurst

    med gurka, senap och ost samt potatismos och gurkmajjo

  • Veg: Tagliatelle "Quattro Fromagio"

    med rostade hasselnötter och spenat

  • Pasta: Tagliatelle

    med strimlad skinka och kvibille ädel

  • Kycklingwok

    med färsk ingefära och chili

  • Räksallad

    med ägghalva, citron och vattenmelon

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik och Kebabsallad

La Fontana

  • Färsbiffar

    med krämig sås och kokt potatis

  • Panerad rödspätta

    med kokt potatis och remouladsås

  • Kycklingspett

    med klyftpotatis och vitlökssås

  • Veckans sallad: Halloumi sallad
  • Dagens pizza: Pepperoni pizza

    champinjoner, färsk paprika, skivad pepperoni och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1–39
  • Tallrik, sallader och rulle

    Kebab, kyckling eller falafel

  • Stekt fläsk

    med kokt potatis löksås och lingonsylt

  • Stekt fisk pangasius

    med kokt potatis, remouladsås

Universitetsklubben

  • Kikärtsbiff

    serveras med potatismos och gurkmajonnäs

  • Salsiccia

    serveras med potatismos och gurkmajonnäs

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Kycklinglår

    ris, asiatisk kålsallad, koriander, sesamfrö, kokos

  • Dagens grönt: Gnocchi

    svamp, grönkål, kål, picklad lök, pepparrotskräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Räksallad

    nudlar, picklad kålsallad, böngroddar, morot, vårlök, sesamfrö, koriander, kimchimajonnäs

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Traditionellt svenskt julbord

    Serveras från kl. 12

  • Varmrökt lax med chili och lime

    Serveras med kokt potatis, dill- och romsås

måndag, december 16