Dagens lunch

onsdag, 15 januari

Brödernas kök

  • Asiatisk bowl

    Ris, sojamarinerad kyckling, kålsallad, sesamfrön, salladslök, sallad, soja

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Baconfylld färsbiff (svensk blandfärs)

    med gräddsås och lingon, serveras med inlagd gurka och potatismos eller kokt potatis

  • Kycklingpiccata (ostpanerad kycklingfilé)


    med tomatsås, serveras med ris

  • Egenpanerad kapkummelfilé

    med tartarsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Pankopanerad kycklingfilé

    med sötsursås, wokade grönsaker och basmatiris

  • Stekt strömmingsflundra

    med potatismos och skirat smör

  • Veg: Vårrullar

    med sötsursås, wokade grönsaker och basmatiris

  • Pasta

    med salsiccia, vitlök, sambal oelek, paprika och grädde

  • Fläskfiléwok

    med jordnötssås

  • Kycklingsallad

    med bacon och parmesan

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Wok med fläskfilé

    och färska grönsaker och ris

  • Grillad kycklingspett

    med stekt potatis och champinjonsås

  • Panerad fisk

    med kokt potatis och remouladsås

  • Falafel

    med pommes och vitlökssås

  • Kyckling drumstick

    med pommes och vitlökssås

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Vega Bianca

    créme fraiche, mozzarella, valnötter, färsk champinjoner, paprika, oliver, honung, parmesan, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Wallenbergare

    med löksås, potatismos, ärtor, inlagd gurka

  • Krämig Arrabiata

    pasta med skinka, svamp, riven ost

Universitetsklubben

  • Het svartbönsgryta

    serveras med bulgur

  • Pannbiff

    med lök, serveras med sky, kokt potatis samt gräddsås

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Fläskschnitzel från Skänninge

    ljummen potatissallad, dragonmajonnäs

  • Dagens grönt: Sotad morot

    quinoasallad, kavringskrisp, picklad lök, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatis, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Kräftsallad

    svenskt havreris, tomater, picklad lök, chilirostad morot, örtsallad, persiljekräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Fler luncher finns på

onsdag, januari 15