Dagens lunch

måndag, 3 februari

Brödernas kök

  • Shawarmabowl

    Ris, grillad kyckling, tomat och lök-sallad, hummus och myntayoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Sydamerikansk chili-biffgryta (högrev)

    med guacamole och nacho-chip, serveras med ris

  • Vitlök-, chili- och rosmarin-bakad svensk fläskkarré

    med äppelmustsås, serveras
 med gele och ugnsrostade rotsaker

  • Egenpanerad färsk koljafilé

    med dansk remouladsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Fish and chips

    med remouladsås och pommes eller kokt potatis

  • Kycklinggryta "Flygande Jakob"

    med bacon, banan och jordnötter

  • Veg: Stekt ostpanerad quorn

    med remouladsås, pommes eller kokt potatis

  • Spaghetti Carbonara

    med bacon

  • Wok på biff

    med bambuskott, färska champinjoner och lök

  • Räksallad

    med matvete, ägghalva och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Grillad kycklinglårfilé

    med ugnsbakad potatis och champinjonsås

  • Panerad rödspätta

    med ugnsbakad potatis och skagenröra

  • Helstekt fläskfilé

    med klyftpotatis och rödvinssås

  • Grillad ost

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Bresaola pizza

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Pannbiff

    med kokt potatis, lingon, gräddsås, inlagd gurka

  • Stekt fiskfilé (panerad)

    kokt potatis, remuladsås, grönsaker

Universitetsklubben

  • Kåldolmar

    serveras med rårörda lingon, gräddsås samt kokt potatis

  • Morotsbiffar

    serveras med ris och morotstzatsiki

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Timjanbakat kycklinglår

    svamprisotto, grönkål, parmesan

  • Dagens grönt: Najas stekost från Norrköping

    ljummen potatissallad, picklade tomater, örter, paprikakräm

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    pasta, pesto, picklad svensk tomat, sotad broccoli, ärtskott, kavringskrisp, dillkräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Oxbringa

    Serveras med kokt potatis och smörad persiljebuljong

  • Korvstroganoff

    Serveras med ris

  • Pinza Bianco

    Med Chèvre, rödbetor samt honung och valnötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

måndag, februari 3