Dagens lunch

tisdag, 4 februari

Brödernas kök

  • Burritobowl

    Ris, kycklingfajitas, mangosalsa och yoghurt

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Linguine

    med fläskfilé, champinjoner,
dijonsenap, rosmarin, purjolök och vitlök,
samt toppad grana padano

  • Egenpanerad flundrafilé

    med
dansk remouladsås, serveras med
kokt potatis och citron

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Raggmunk

    med stekt fläsk och lingon

  • Stekt fläsk

    med löksås och kokt potatis

  • Bruna bönor

    med stekt fläsk och kokt potatis

  • Pulled Pork

    med pitabröd, BBQ-sås, aioli, coleslaw, picklad rödlök och vitlökspotatis

  • Veg: Raggmunk

    med lingonkeso

  • Spaghetti Bolognese

    med riven ost

  • Kycklingwok "Paneng"

    med röd curry och cocosmjölk

  • Sallad

    Räkor och kräftstjärtar med röd quinoa och citron

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • Husets schnitzel

    med ugnsbakad potatis och bearnaisesås och champinjonsås

  • Pulled pork

    med ris

  • Ugnsbakad lax

    med kokt potatis och skagenröra

  • Husets lasagne

    med coleslaw

  • Grillad ost

    med tillbehör

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Parma bianca

    creme fraiche, mozzarella, chevreost, valnötter, honung, parmesan, lufttorkad skinka, ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Raggmunk

    med stekt fläsk, lingonsylt

  • Friterad fiskfilé (pangasius)

    pommes och skagenröra

Universitetsklubben

  • Kalkonschnitzel gordon blue

    serveras med rostad potatis samt bearnaisesås

  • Vårrullar

    serveras med ris samt sweet chili

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Rimmad kolja

    potatis, gremolata, mandel, bladgrönt, romescosås

  • Dagens grönt: Cannelloni

    grönkål, färskost, linser, tomatsås

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    pasta, pesto, picklad svensk tomat, sotad broccoli, ärtskott, kavringskrisp, dillkräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Sydfransk fiskgratäng

    Serveras med kokt potatis och aioli

  • Veckans fisk
  • Pinza Bianco

    Med Chèvre, rödbetor samt honung och valnötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

tisdag, februari 4