Dagens lunch

fredag, 7 februari

Brödernas kök

  • Poké Bowl

    Ris, Rå Laxfilé, picklad rödkål, mango, sojabönor, picklad rödlök,salladslök, sesamfrön, srirachamaj

  • Laxbowl med quinoa och gravad lax

    Kokt ägg, ugnsrostad broccoli, picklad rödlök, färsk persilja, rostade frön och vit salladsost crème

  • Brödernas Caesar med bulgur och grillad kyckling

    Riven parmesanost, bacon, körsbärstomat, hemgjorda krutonger och caesardressing

  • Chèvrebowl

    Rostad rödbeta, bulgur, rostade nötter, grönkål, körsbärstomat, picklad rödlök och honungsvinägrett

  • Vegetarisk poké bowl

    Quinoa, mango, avokado, paprika, sojabönor, picklad rödlök, färsk koriander och srirachamajo

  • Medibowl med bulgur och falafel

    Hummus, lök- och tomatsallad, ugnsrostade grönsaker, säsongens frukt, rostade frön och tzatziki

  • Kycklingbowl med bulgur

    Grönkål, ugnsrostad sötpotatis, vit salladsost, picklad rödlök, körsbärstomat och balsamicovinägrett

  • Medelhavssallad med pasta och serranoskinka

    Mozzarella, körsbärstomat, ugnsrostade grönsaker, soltorkade tomater & pestodressing

  • Räk- och nudelbowl på handskalade räkor (MSC-märkta)

    Glasnudlar, sojabönor, broccoli, paprika, färsk koriander, krossade jordnötter och sojadressing

  • Grilltallrik (varm rätt)

    Grillad kyckling, varm bulgur, tzatziki m. grönsallad, majs, körbärstomater och en vitlökstoast

  • Plocksallad

    I vår buffé kan du plocka ihop din sallad

Restaurang Chili & Lime

  • Schweizerschnitzel cordon bleu (skinka och mozzarella)

    med bearnaisesås, serveras med gröna ärtor och stekt potatis

  • Krispig laxfilé (dill-, vitlök- och pankopanerad)

    med skagensås, serveras med äpple- och fänkålsallad och stekt potatis
eller kokt potatis

  • Poke Bowl

    vietnamesisk eller japansk

  • Asiatisk lunchbuffé
  • Veg: Wokade grönsaker

    med cashewnötter

  • Veg: Wokade äggnudlar

    med grönsaker, vårrulle och jordnötssås

  • Grill: Kycklingspett

    med wokade grönsaker och jordnötssås

Restaurang Husman

  • Husmans panerade schnitzel

    med bearnaise, rödvinssås, ärtor, pommes/stekt potatis

  • Kalops

    med morötter, kokt potatis och rödbetor

  • Veg: Pasta "Quattro Fromagio"

    med valönötter och spenat

  • Pasta

    med kyckling, mozzarella och soltorkad tomat

  • Wok på kebab

    med vitlök och färsk chili

  • Räksallad

    med fetaost och örter

  • Grillen serverar:

    Hamburgertallrik, Kebabtallrik, Green burgertallrik, Kebabsallad

La Fontana

  • La fontana special högrevsburgare & pizza buffé:

    Högrevsburgare, pizzor, krispy kycklingfilé, buffalo wings, lökringar, klyftpotatis, pommes

  • Veckans sallad: Gyrossallad
  • Dagens pizza: Gorgonzola Pizza

    fläskfilé, champinjoner, jalapeno, färska paprika, gorgonzolaost, parmesan och ruccola

Pinoccio

  • Pizza 1 – 34
  • Tallrik, sallader och rulle

    kebab, kyckling eller falafel

  • Panerad schnitzel

    med rostad potatis, bearnaisesås

  • Stekt fiskfilé

    med kokt potatis citron, remouladsås

Universitetsklubben

  • Wallenbergare

    serveras med potatispuré, skirat smör, lingon samt ärtor

  • Vegetarisk linsstroganoff

    serveras med ris

Stångs Mjärdevi

  • Dagens rätt: Chili på Östgötskt nötkött

    lökris, friterad tortillabröd, vispad crème fraiche

  • Dagens grönt: Sticky blomkål

    ris, sesamfrön, salladslök, koriander, soja, chilimajonnäs

  • Stångs klassiker: Wallenbergare

    potatispuré, lingon, ärter, skirat smör

  • Veckans sallad: Varmrökt laxsallad

    pasta, pesto, picklad svensk tomat, sotad broccoli, ärtskott, kavringskrisp, dillkräm

  • Veckans dessert: Blåbärskompott

    brynt smörkaka, citronkräm

Pegs & Tails

  • Helstekt oxfilé

    Serveras med rödvinsås samt potatisgratäng med purjolök och vitlök

  • Veckans fisk
  • Pinza Bianco

    Med Chèvre, rödbetor samt honung och valnötter

  • Varmrökt lax smaksatt med chili och lime

    Serveras med romsås, syrad rödlök och kokt potatis

  • Räksallad med handskalade räkor

    Serveras med rhode island, grönsaker samt nykokt ägg från Ås-gård

fredag, februari 7